Versetul zilei

4 decembrie 2014

Cauta de-L intalneste!

Căutaţi pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemaţi-L câtă vreme este aproape.
Isaia 55:6 
In fiecare om  putem spune ca exista dorinta aceasta se a-L cauta pe Dumnezeu intr-un fel sau altul, insa nu toti Il gasesc. 
Nu Il gasesc nu pentru ca nu Dumnezeu nu se lasa gasit, ci pentru ca  nu Il cauta unde trebuie.
In preajma anumitor sarbatori, vad mii de oameni care merg sa-L caute pe Dumnezeu, unii se tarasc pe coate si genunchi, in speranta ca Dumnezeu le va vedea sacrificiul si le va ierta pacatul. Altii Il cauta pe Dumnezeu in carti, in scrieri, in stiinta, insa dupa ani de cautari vin si declara, "exista o forta, dar nu exista Dumnezeu". Altii aleg sa plece departe in cautarea Lui, iar altii Il cauta doar cand dau de necaz si nu mai gasesc ajutor la nimeni. Cand prietenii le intorc spatele, cand ajung in situatii disperate atunci Il cauta, insa din pacate nu toti Il cauta acolo unde trebuie.
Pe Dumnezeu il poti gasi daca ai vointa.El nu sta inchis intr-un palat unde trebuie sa faci anticamera pana vei fi primit, iar la El nu se ajunge prin intermediari. El nu se gaseste nici intr-o particula asa cum s-au straduit unii oameni sa construiasca un accelerator de particule, doar, doar L-or gasi pe Dumnezeu.
El este chiar langa Tine! Este la usa inimii tale, asteapta sa-I deschizi usa ca sa-ti poata sopti cat te iubeste.
Ai pret in ochii  Lui si esti o valoare. Daca oamenii te-au respins, El nu te va respinge niciodata. El vrea sa fie Pastorul tau si cu El nu vei duce lipsa de nimic, si stii de ce....? Din pricina Numelui Sau! 
El este Pastorul nostru si reputatia Lui este in joc, iar El nu poate gresi niciodata.
I S-a marit faima prin implinirea promisiunilor Sale.(Ps. 138:1-3)
Te laud din toată inima, cânt laudele Tale înaintea dumnezeilor.
Mă închin în Templul Tău cel sfânt şi laud Numele Tău, pentru bunătatea şi credincioşia Ta, căci Ţi s-a mărit faima prin împlinirea făgăduinţelor Tale.
În ziua când Te-am chemat, m-ai ascultat, m-ai îmbărbătat şi mi-ai întărit sufletul.
Cuvantul Lui ramane in picioare intotdeauna, pentru ca el Isi tine Cuvantul!
Insa daca vrei sa ai parte de bunatatea si crediciosia Lui, trebuie sa-L gasesti, trebuie sa-L intalnesti personal pentru ca relatia este doar intre Tine si El si promisiunile Lui sunt pentru tine.
Domnul este scăparea celui asuprit, scăpare la vreme de necaz.
Cei ce cunosc Numele Tău se încred în Tine, căci Tu nu părăseşti pe cei ce Te caută, Doamne!
Ps.9: 9-10
 Căutaţi pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemaţi-L câtă vreme este aproape.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu