Versetul zilei

29 august 2014

La multi ani, prietena mea!

Vi s-a intamplat sa nu fi ruda cu o persoana si totusi sa simti atat de mult  pentru ea?
Mie..da!
Astazi este ziua de nastere a celei mai bune prietene si a celei mai bune surori.
 Ne-am cunoscut virtual prin intermediul acestui blog, apoi am ajuns sa ne cunoastem si personal, am ajuns sa ne si vizitam una pe cealalta, apoi am ajuns sa devenim si cele mai bune prietene si surori in Domnul. Oridecate ori avem ocazia de a vorbi,  in centrul discutiei noastre este Isus Hristos, si este minunat!
Mi-as fi dorit sa fiu astazi langa ea, sa pot sa o imbratisez, sa-i spun cat de mult o apreciez si sa-i spun cat de mult inseamna pentru mine. Din pacate toate acestea nu pot sa le fac decat prin intermediul online, fie ca este vorba de skype, fie prin alta modalitate, deoarece distanta nu ne permite si Padova nu este chiar la indemana mea, acum.
Scumpa mea prietena, am ales si pe acesta cale sa-ti scriu cateva randuri si sa-ti ofer o floare in dar.
Doresc ca Domnul Isus sa iti daruiasca tot ceea ce are mai bun, El sa-ti asculte rugaciunile si sa-ti implineasca dorintele inimii tale, dorinte care stiu ca sunt dupa voia lui Dumnezeu.
El sa te binecuvinteze cu sanatate  in trup, cat si sanatate spirituala. Ma bucur de modul in care Dumnezeu a lucrat in viata ta, in viata fiicei tale, si-I multumesc tare mult pentru aceasta.
  Domnul te va călăuzi neîncetat, îţi va sătura sufletul chiar în locuri fără apă şi va da din nou putere mădularelor tale; vei fi ca o grădină bine udată, ca un izvor ale cărui ape nu seacă.
Să te binecuvânteze Domnul din Sion, să vezi fericirea Ierusalimului, în toate zilele vieţii tale, şi să vezi pe copiii copiilor tăi!
„Binecuvântarea Domnului să fie peste voi!”
 „Vă binecuvântăm în Numele Domnului!”
Chiar daca nu sunt cu tine, sunt alaturi de tine.
Dumnezeu sa te binecuvinteze, Mia draga!

Un comentariu: