Versetul zilei

7 august 2014

Eliberat, iertat si mantuit!

Nu vă scriem altceva decât ce citiţi şi cunoaşteţi, spunea ap. Pavel in 2 Corinteni cap.1
La fel zic si eu, nu scriu altceva decat ceea ce, deja  cunoasteti din sfanta Scriptura. 
Zilele trecute spuneam ca este foarte important sa stim cine suntem in Hristos.
Afland din Scriptura identitatea mea, "Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu, născuţi nu din sânge, nici din voia firii lor, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu"( Ioan 1:12-13), cu alte cuvinte am acest drept si nimeni nu mi-l poate lua, decat daca vreau eu sa renunt la aceasta identitate.
Dar Dumnezeu nu ne-a dat doar o identitate in Hristos fara a avea si beneficii.
Prin faptul ca  acum sunt Copilul lui Hristos am dreptul de a primi si un dar pretios din partea LUI, un cadou de mare valoare...insa nu ma gandesc la diamante sau mai stiu eu ce alte pietre pretioase, ma gandesc la cel mai mare dar pe care il poate primi un om vreodata.
Dar, ce poate fi asa valoros?
  
Pacatele  pe care le-am savarsit mi-au adus o condamnare la moarte asa cum scrie in Efeseni 2,
 " Voi eraţi morţi în greşelile şi în păcatele voastre", insa Dumnezeu mi-a dat un dar valoros pe care l-am primit prin Fiul Sau Isus Hristos, si-anume GRATIEREA.
El ne-a izbăvit de sub puterea întunericului şi ne-a strămutat în Împărăţia Fiului dragostei Lui, în care avem răscumpărarea, prin sângele Lui, iertarea păcatelor. (Romani 5:1)
O ce minunat!
M-a iertat de toate pacatele mele si mai mult prin aceasta jertfa lui Isus Hristos, am fost mantuita si am scapat de mania lui Dumnezeu.
Dar Dumnezeu Îşi arată dragostea faţă de noi prin faptul că, pe când eram noi încă păcătoşi, Hristos a murit pentru noi.
  Deci cu atât mai mult acum, când suntem socotiţi neprihăniţi, prin sângele Lui, vom fi mântuiţi prin El de mânia lui Dumnezeu
Concluzia:
Sunt Copilul lui Dumnezeu, sunt iertata, sunt mantuita si am scapat de mania lui Dumnezeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu