Versetul zilei

24 iunie 2014

Oh, ce Domn minunat avem!

M-am trezit de o bubuitura puternica si am sarit sa vad ce s-a intamplat, era un tunet. La Timisoara ploua foarte tare si ploua cu descarcari electrice. Sunt anuntate inundatii in judetul Timis cat si in altele, oricum nu avem ce face, nu ne putem impotrivi, primim tot ceea ce ne da Dumnezeu.
Mi-a venit in gand versetul din Ieremia 5,
De glasul Lui urlă apele în ceruri; El ridică norii de la marginile pământului, dă naştere la fulgere şi ploaie şi scoate vântul din cămările lui.
La glasul Lui urla apele, El ridică norii....!
Cine ar putea face acest lucru, daca nu chiar Creatorul lor?
Cine ar putea face apele sa urle, daca nu chiar Domnul?
Cine da nastere tuturor fenomenelor care se dezlantuie pe cer, tunet, vant, furtuna, etc...daca nu chiar Domnul?
Domnul este ocrotitorul nostru la vremea necazului, asa spune David
El este ajutorul şi scutul nostru, iar sufletul nostru nădăjduieşte în Domnul pentru ca  El este Împărat mare peste tot pământul. El este mai înalt şi mai presus de orice, este mai de temut decât toţi dumnezeii. El este milostiv, îndurător şi drept,  este darnic cu cei lipsiţi, El este belşug de răscumpărare pentru noi.
El este Dumnezeul cel Viu şi El dăinuie veşnic; Împărăţia Lui nu se va nimici niciodată, şi stăpânirea Lui nu va avea sfârşit.
El este milostiv şi plin de îndurare, îndelung răbdător şi bogat în bunătate şi-I pare rău de relele pe care le trimite, dar pentru asta trebuie sa ne intoarcem la Domnul cu pocainta, pentru ca El este Fiul lui Dumnezeu, este Hristosul, El este mai înainte de toate lucrurile, şi toate se ţin prin El,
El este  Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul, Cel ce este, Cel ce era şi Cel ce vine, 
El este Cel Atotputernic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu