Versetul zilei

31 martie 2014

Domnul este tăria mea şi temeiul cântărilor mele de laudă!

Nu stiu daca exista pedeapsa vreo pedeapsa  mai mare, ca cea din ziua de ieri.
Inca de vineri, am simtit ca ma ia cu frisoane si imi da tarcoale o raceala, insa am crezut ca o s-o fentez.Numai ca inainte de a incerca eu sa o fentez, m-a atacat ea pe mine. Toate au fost bune pentru ca nu a fost una serioasa cu febra sau alte complicatii, insa cea mai mare complicatie a fost ca mi-a luat glasul complet.Daca azi pot vorbi sunt fericita, insa ieri nu m-am auzit nici macar eu pe mine, dar sa mai pot canta. Eram in adunare si simteam ca arde sufletul in mine sa cant si nu puteam, dar cantam in sinea mea cu tot sufletul. Asa am realizat ieri, ce mare suferinta asa avea daca m-ar pedepsi cineva sa nu cant, pentru mine este o pedeapsa foarte mare.
Ieri insa am avut ocazia sa ma minunez de un lucru.Vad deseori in biserica frati sau surori care fac parte din biserica bineinteles doar ca "membrii", nu ca trup a lui Hristos, vorba lui Dumitru Budac.
Sa ai harul sa iti daruiasca Dumnezeu inca o zi, sa ingaduiasca sa ajungi la adunare, sa ai alaturi de tine fratii si surori care canta cu tot sufletul .....si tu sa stai mut( stana de piatra), fara pic de bucurie....!!!
Asta-i mare lucru!
Ma intreb ce ar trebuie sa se intample sau cine ar trebui sa coboare ca sa se  desclesteze gura?

Biserica nu este sau cel putin nu ar trebui sa fie un loc unde se tin spectacole, iar crestinii adevarati, nu sunt consumatori de programe. Cantarea de lauda nu este adusa spre a incanta audienta, ci cantarea de lauda este o jertfa adusa inaintea Domnului si noi ne inchinam inaintea Unui Dumnezeu care este viu si care este prezent in mijlocul nostru, oridecate ori ne strangem laolalta, de-aceea noi cantam din tot sufletul si cu toata fiinta. Dar cred ca multi nu realizeaza acest lucru, si o spun cu mare parere de rau.
Poate multi o fac din alte motive si nu au acel scop, prin care Domnul sa fie inaltat.
Insa inainte de toate, Domnul cunoaste inima nostra, iar El vede tot.
Exodul 15:2
Domnul este tăria mea şi temeiul cântărilor mele de laudă: El m-a scăpat. El este Dumnezeul meu: pe El Îl voi lăuda; El este Dumnezeul tatălui meu: pe El Îl voi preamări.
Ieri am simtit cea mai grea pedeapsa, si ma rog Domnului ca niciodata sa nu imi mai dea o asemenea pedeapsa, pentru ca este prea grea pentru mine.
Si chiar daca nu am avut glas ieri, eu tot L-am laudat pe Domnul! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu