Versetul zilei

24 ianuarie 2014

IN DRUM SPRE TARA TA, DAR PE UN ALT DRUM !

O noua zi...si ce zi binecuvantata...!!!
Cei care a-ti fost prezenti la serviciul de evanghelizare  si cei care a-ti putut urmari live programul din Biserica Elim, imi dati dreptate cand zic... ce zi binecuvantata, iar cei care nu a-ti facut nici una  si nici alta, a-ti pierdut mult, dar slava Domnului ca il puteti urmari in arhiva Bisericii, si chiar va rog sa o faceti.
Initial cand fr. Gicu Stan a citit textul, mi-am pus intrebarea, oare ce vrea Dumnezeu sa ne spuna din acest text, acum la o luna dupa trecerea Nasterii Domnului, pentru ca textul era din Matei 2:1-12
Dar cum Dumnezeu ne surprinde si are un cuvant de fiecare data pentru noi, asa a facut si seara aceasta.
Drumul nostru spiritual este asemanator cu al magilor, iar daca nu este, va trebui sa fie.
"În urmă, au fost înştiinţaţi de Dumnezeu în vis să nu mai dea pe la Irod, 
şi s-au întors în ţara lor pe un alt drum"
Matei 2:12

IN DRUM SPRE TARA TA, DAR PE UN ALT DRUM !

Mi-am luat o multime de notite, sa pot sa le impartasesc cu voi, dragii mei cei care urmariti acest blog, insa nu am sa fac acest lucru din doua motive.
Primul motiv.... oricat as incerca sa scriu ganduri  si invataturi din acest mesaj, e cu neputinta sa o fac, iar al doilea este dorinta de a asculta si dumneavostra mesajul, pentru ca intr-adevar a fost un mesaj, DIN SCRIPTURA.
Momentan postarea nu este inca in arhiva dar in curand va apare, si am sa ma straduiesc si eu sa il postez in intregime pe blog. Pana atunci insa sa nu uitam, fiecare avem un rasarit si pentru fiecare din noi exista o zi a cercetarii in care Domnul ne vorbeste, si ne vorbeste pe intelesul tuturor.

Un lucru trebuie retinut:
vremea sfarsitului este o vreme a confuziei, de-aceea suntem indemnati prin atatea versete din Scriptura, "VEGHEATI"
DUMNEZEU SA FIE LAUDAT PENTRU TOATE !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu