Versetul zilei

25 decembrie 2013

O nastere care a schimbat istoria!

„Nu vă temeţi: căci vă aduc o veste bună, care va fi o mare bucurie pentru tot norodul: astăzi, în cetatea lui David, vi S-a născut un Mântuitor, care este Hristos, Domnul"
 HRISTOS S-A NASCUT!
Plansetul care a strabatut in miez de noapte intreaga cetate, este plansetul micutului copilas care mai tarziu avea sa salveze intreaga omenire. Totul parea sa anunte o nastere obisnuita, numai ca insasi  locul umil al nasterii Sale a facut ca nasterea sa nu fie una obisnuita si neobservata. 
Maria a nascut un REGE! 
Desi este Rege, s-a nascut in staul, a fost vizitat de magi, pastori si de cei trei crai veniti din rasarit.Intresant este ca revelatia care le-a fost facuta cu privire la acest eveniment al nasterii Sale, nu a fost facuta unor oameni cu vaza cum erau fariseii si carturarii, ci unor oameni umili si saraci cum erau pastorii. Prin natura muncii pe care o faceau, pastorii erau niste oameni simpli si smeriti, iar lucrul acesta ii place lui Dumnezeu.
 Nasterea SA avea sa  schimbe cursul istoriei. 
Prin venirea LUI in lume, eu si tu, impreuna ne putem bucura astazi  de iertare si mantuire.
Sarbatoarea aceasta minunata a Nasterii Domnului Isus, as vrea sa cuprinda fiecare inima
si  bucuria magilor si a pastorilor, sa ramana mereu in inimile noastre, iar pacea care a fost adusa la Betleem prin nasterea Sa, sa ramana vesnic in casele noastre!


                        

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu