Versetul zilei

5 decembrie 2013

Crezi in puterea lui Dumnezeu?

De altă parte, ştim că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, şi anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său.
Romani 8:28
Sunt situatii dificile care se abat asupra noastra si adeseori ne intrebam, cum ar putea oare sa schimbe Dumnezeu aceste situatii grele inspre binele nostru? Si totusi  Dumnezeu spune ca poate...!
 In asemenea momente, cand ne vine greu sa credem ca toate acestea sunt posibile, cred ca cel mai bine este sa ne uitam la cruce.Gologota este locul unde Dumnezeu si-a aratat puterea, si daca El a inviat pe ISUS din morti, oare ii va fi greu sa transforme situatiile acestea dificile inspre binele nostru? 
Puterea prin care vine schimbare este harul lui Dumnezeu pentru noi.
Prin harul lui Dumnezeu sunt ce sunt. Şi harul Lui faţă de mine n-a fost zadarnic; ba încă am lucrat mai mult decât toţi: totuşi nu eu, ci harul lui Dumnezeu care este în mine. 1 Corinteni 15:10
Iata ce face Dumnezeu !!!!
Tot ceea ce s-a petrecut la Golgota, tot raul si suferinta care s-a abatut asupra Fiului Sau, Dumnezeu l-a schimbat in cel mai mare "dar" si cel mai mare "bine" facut omenirii vreodata.
 Acolo am capatat viata, si inca viata vesnica!
Mare este puterea LUI de transformare, insa credinta noastra este mica.
Iar a Celui ce, prin puterea care lucrează în noi, poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi. Efeseni 3:20
Mi-a venit in minte exemplul lui Iosif. Cat rau nu a primit el din partea fratilor sai? Numai ca tot raul pe care i l-au facut lui Iosif, Dumnezeu de fapt l-a transformat in cel mai mare bine pentru familia lui Iosif.
Voi, negreşit, v-aţi gândit să-mi faceţi rău: dar Dumnezeu a schimbat răul în bine, ca să împlinească ceea ce se vede azi, şi anume, să scape viaţa unui popor în mare număr.
Geneza 50:20
Ne mai indoim noi oare de puterea lui Dumnezeu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu