Versetul zilei

4 noiembrie 2013

Sarbatoare la Elim - 25 de ani !

Nu peste mult timp Biserica Penticostala "ELIM" Timisoara, va avea parte de o sarbatoare deosebita.
In data de 24 noiembrie se vor implini 25 de ani de la inaugurarea acestei cladiri minunate de pe str, Virgil Madgearu, nr.39.

Saptamana din 21.11.2013 si pana in 24.11.2013, vor avea loc servicii de evanghelizare, dedicate aceste sarbatori minunate.Ne vom bucura impreuna cu  multi frati invitati, atat din tara cat si de peste ocean, fratii care au facut parte din aceasta biserica si au ajutat la punerea acestei temelii.
In acesti 25 de ani sunt convinsa ca Dumnezeu a lucrat in chip minunat, asa cum si astazi de altfel lucreaza cu putere. 
Aici oamenii L-au cunoscut pe Dumnezeu, au fost eliberati, au fost vindecati, aici au trait experiente minunate, aici Duhul Sfant a facut lucrari minunate si  puterea Lui  a fost cunoscuta pretudindeni.
 Nu stiu cati mai sunt in viata dintre aceia care au ajutat la punerea pietrei de temelie, dar cu siguranta ii voi cunoaste in aceea zi, cu ajutorul Domnului.
De-aceea,  lansez o invitatie pe-aceasta cale tuturor celor care doresc sa ia parte la acest eveniment alaturi de noi si in mod deosebit celor care sunt in afara granitelor tarii noastre, si se vor afla  in aceasta perioada in Timisoara.
Sunteti invitati si asteptati cu drag sa ne bucuram impreuna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu