Versetul zilei

10 octombrie 2013

Si iata ca au trecut 3 ani !!!

Orice crestin pe care Domnul l-a scapat de la moarte, l-a iertat de toate pacatele si i-a  salvat sufletul, are datoria sa marturiseasca tuturor, cat de mult bine i-a facut Domnul.
Plecand de acest gand, am inceput sa ma rog ca Domnul sa imi deschida o cale, un drum prin care sa-L pot marturisi pana la marginile pamantului.
Numai ca nu este deloc simplu...ce sa faci, sa mergi in misiune....? O femeie ramasa singura si un copilas de abia 6 anisori? Si totusi am continuat sa cred, ca intr-o zi voi putea marturisi tuturor ce BUN ESTE DOMNUL !
Cu cat ma rugam mai intens, cu-atat si diavolul facea presiuni mai tare. Incepuse o lupta puternica din care adeseori ieseam invinsa, dar asta nu m-a impiedecat sa ma ridic, sa cer Ajutorul si sa pornesc mai departe. In toate momentele acestea, in care picioarele mele tremurau pe stanca, stiam ca Dumnezeu nu-L va lasa pe cel ce striga din adancul inimii sale.
Strigam, cum striga psalmisul:
De la capătul pământului strig către Tine cu inima mâhnită şi zic: „Du-mă pe stânca pe care n-o pot ajunge, căci este prea înaltă pentru mine!
Psalmi 61:2
...si Dumnezeu mi-a auzit glasul, pentru ca El nu dispretuieste un duh zdrobit si o inima mahnita.
Strigam la El, pentru ca nu cu mult timp in urma primisem o noua sansa, si nu vroiam sa o pierd...
asa s-a nascut,
"MAI EXISTA O SANSA"
Nici un moment nu m-am gandit ca voi scrie pentru a fi citita de cineva, scriam pur si simplu, doar pentru a sta de vorba cu mine. Nu stiam ce este un blog, habar n-aveam, scriam doar mine si doar ceea ce era in sufletul meu. Am crezut ca va dura doar atat cat simteam eu nevoia sa imi descarc sufletul, nicidecum sa reziste peste ani.
Si totusi....iata ca a rezistat.
 Cat....?  3 ani, pana aici.
Iata, abia tarziu am inteles ca si acesta este un mod de a spune si altora cat bine mi-a facut Domnul mie. Mai apoi, am inteles ca mai sunt multi care au nevoie de o noua sansa si asta m-a facut sa perseverez in micuta mea lucrare, iar in cele din urma "mai exista o sansa", a inceput sa faca parte din viata mea, din familia mea, din rugaciunile mele.In tot acest timp am incercat sa fac acest lucru cu credinciosie, dar si indatoririle pe care le am sa nu ramana nefacute.
MAI EXISTA O SANSA, implineste 3 ani.
3 ani cu multe incercari, dar si cu multe bucurii in Domnul.
Nu  putine au fost momentele in care am vrut sa renunt la ceea ce fac, dar fiindca este Dumnezeu Cel care cunoaste gandurile noastre, asa le-a cunoscut si pe ale mele  si-atunci, de fiecare data si la momentul potrivit, cand imi venea un asemenea gand, se folosea de anumite persoane si imi trimitea un mesaj sau un cuvant, prin care imi arata ca trebuie sa continui.Si am continuat, chiar daca acest lucru cere uneori sacrificiu, poate ore luate din timpul somnului, ore furate din timpul serviciului, uneori ore luate de la familie, insa  toate acestea de dragul lui Isus.
Toate acestea pentru ca Il iubesc!
Il iubesc pentru ca intai EL m-a iubit !
Nu pot decat  sa va multumesc, pentru ca timp de 3 ani a-ti fost alaturi de mine.  
Va multumesc si totodata Il rog pe Dumnezeul meu in care mi-am pus toata increderea, El sa toarne  belsug de pace si binecuvantare peste voi si peste noi. El sa ne fie alaturi si Duhul Lui cel Sfant sa ne calauzesca in toata calatoria nostra pe acest pamant.
Fiti binecuvantati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu