Versetul zilei

21 octombrie 2013

Pentru ca a promis, EL va implini!

Imi amintesc de primii candidati care au intrat in apa botezului de ieri, sot si sotie. M-am uitat la ei inca de cand au intrat in biserica, mi-au atras privirile in mod special, ea o femeie draguta, blonda, iar el daca-l priveai atenta, un barbat cu trasaturi frumoase care se uita des la sotia lui, vrand  parca...sa nu  o  scape din priviri.
Au intrat  in apa primii candidati, prima a pasit in apa doamna aceea blonda, iar mai apoi cu greu, ajutat de fratii pastori si sotie, sotul ei. Barbatul acela cu trasaturi frumoase, dar pe care viata l-a incercat din greu, abia pasea.Nu stiu ce suferise la viata lui, dar cert era ca nu putea merge singur, decat ajutat si chiar ajutat o facea destul de greu.
Spunand pastorul Mot cateva cuvinte despre ei, mi-am dat seama ca se aflau in apa datorita unor rugaciuni inaltate si ascultate. Ea (doamna, de-acuma sora noastra de credinta)provenea dintr-o familie de penticostali, insa doar parintii ei erau credinciosi. Si ea, asemeni ca mine si ca multi altii, a ales lumea. Numai ca"cineva"(cel mai posibil parintii), au purtat-o pe brate de rugaciuni ani si ani.
Si iata ca ziua de ieri, a fost momentul in care Dumnezeu a implinit ceea ce fagaduise.
Biblia spune in Numeri 23:19
Dumnezeu nu este un om ca să mintă, nici un fiu al omului, ca să-I pară rău. 
Ce a spus, oare nu va face? Ce a făgăduit, oare nu va împlini?
Nu stiu cati ani s-au rugat parintii ei, dar stiu ca Domnul le-a raspuns.
 
Mi-am amintit de rugaciunile mamei mele, mi-am amintit de toti anii in care nu s-a oprit si nu s-a plictisit sa inalte rugaciuni pentru mine.Mi-am amintit de lacrimile ei....
 Parea ca lupta pentru o cauza pierduta...22 de ani...necontenit...si NIMIC, nici un rezultat, nici un raspuns, parea ca Dumnezeu e surd...
Numai ca Biblia ne spune clar:
Matei 21:22
Tot ce veţi cere cu credinţă, prin rugăciune, veţi primi.”
 Ioan 16:24
Până acum n-aţi cerut nimic în Numele Meu: cereţi, şi veţi căpăta, pentru ca bucuria voastră să fie deplină.
Daca rugaciunile  mamei mele au fost facute cu credinta si nu ar fi primit raspuns, as fi putut spune ca Dumnezeu nu s-a tinut de cuvant, insa EL nu este om, El este Dumnezeu, slava LUI.
Am parasit repede gandul acesta si ochii mi s-au umezit de lacrimi....
Mi-am amintit ca ma aflu in aceeasi postura....acum e randul meu sa lupt pentru aceeasi cauza, MANTUIREA COPIILOR MEI.
Dumnezeu mi-a promis ca ii va mantui, si stiu ca EL se va tine de cuvant.Chiar daca pare ceva imposibil acum....STIU CA O VA FACE.
Lupt cu aceleasi arme....cu aceeasi credinta...si intr-o zi Dumnezeu imi va raspunde.
Stiu ca si tu dragul meu, si tu draga mea, lupti poate pentru aceeasi cauza ca si mine.
Ziua de ieri si nu numai...mi-a confirmat ca DUMNEZEU isi tine intotdeauna  cuvantul. El nu este om ca si noi, El nu minte, El este DUMNEZEU si implineste tot ceea ce promite.
Crede numai, roaga-te cu credinta, cu perseverenta, cu sinceritate,
 iar intr-o zi, si tu....si eu ne vom vedea visul implinit.
Eu...inca de-acuma Ii multumesc pentru modul cum va lucra.
Glorie LUI !!! 
 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu