Versetul zilei

14 octombrie 2013

Doamne, da-mi puterea sa iert ! IERTAREA DEPLINA (1)

Ieri am primit o carte foarte interesanta. Dar nu ma voi limita la a spune ca este doar interesanta, ci este o carte care ne poate ajuta foarte mult in a ne elibera de povara care apasa pe umerii fiecarui crestin, povara aceasta a NEIERTARII.
Pe masura ce voi citi in carte am sa scriu si pe blog, sfaturi pe care autorul acestei carti, R. T. KENDALL ni le da in urma experientei sale pe care a avut-o, pentru ca si el ca slujitor a avut aceasta problema. De fapt, cred ca orice crestin se confrunta cu aceasta problema, depinde insa cat de serios tratam problema, o luam ca o problema oarecare sau realizam gravitatea ei. Recunosc ca pana acum, am tratat-o poate cu prea multa usurinta. Adeseori am privit si eu la alti crestini si m-am amagit zicand ca: "daca pe ei ii iarta Domnul, facand cutare sau cutare lucru, poate un pacat mai grav (ziceam eu), ma va ierta si pe mine".Ma va ierta pentru ca Dumnezeu vede ce mi-a facut "X" sau "Y"....
Numai ca lucrurile nu stau deloc asa. Prin  Scriptura, Dumnezeu ne cere  sa facem acest lucru:
Coloseni 3:13
Îngăduiţi-vă unii pe alţii, şi dacă unul are pricină să se plângă de altul, iertaţi-vă unul pe altul. Cum v-a iertat Hristos, aşa iertaţi-vă şi voi.
Cand ceri Domnului ca sa iti arate calea LUI, cand recunosti ca ai o problema in aceasta directie, atunci El intervine si iti vorbeste chiar direct, asa cum a facut cu mine. De-aceea am hotarat sa citesc aceasta carte pentru ca am nevoie sa iert pe deplin, si nu pe jumatate.

"TREBUIE SA-I IERTI DEPLIN.
 CAT TIMP NU-I VEI IERTA DEPLIN, VEI FI IN LANTURI.
ELIBEREAZA-I, SI VEI FI ELIBERAT"
                      spunea fr. Iosif TON

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu