Versetul zilei

23 septembrie 2013

Pentru ce-ti bate inima?

"Caci unde este comoara voastra, acolo este si inima voastra"
LUCA 12:34

Citind acest verset azi de dimineata mi s-a parut atat de logic fata de altadata, cand il citeam.
Nu are cum inima noastra sa bata pentru cer, daca 24 din 24  alergam pentru pamant !
Intr-adevar traim pe pamant si ne folosim de lucrurile care sunt pe pamant, insa a face din trairea noastra o pasiune pentru pamant, asta  determina ca si inima noastra sa fie legata de aceste lucruri.Tot ceea ce avem, gandurile, sentimentele, dorintele si hotararile noastre sunt preocupate doar de lucrurile din jur, ceea ce vor face ca si inima noastra sa fie atrasa de ele.Unde-i comoara, e si inima...
Dar ce inseamna pentru noi comoara....? Categoric cand se spune despre cineva ca este bogat, mintea noastra merge spre masina, casa, conturi bancare, bijuterii, etc....si cu cat  numarul acestor lucruri e mai mare, cu atat il consideram mai bogat. Insa trebuie sa stim un lucru, cu cat avem mai multe lucruri, cu atat si inima noastra este mai legata de ele si este spre dezavantajul nostru. Isus a spus:
"Mai lesne este să treacă o cămilă prin urechea unui ac, decât să intre un om bogat în Împărăţia lui Dumnezeu!”
Poti sa ai de toate in viata, daca nu Il ai pe HRISTOS, esti cel mai sarac.

 Îndeamnă pe bogaţii veacului acestuia să nu se îngâmfe şi să nu-şi pună nădejdea în nişte bogăţii nestatornice, ci în Dumnezeu, care ne dă toate lucrurile din belşug, ca să ne bucurăm de ele.  Îndeamnă-i să facă bine, să fie bogaţi în fapte bune, să fie darnici, gata să simtă împreună cu alţii, aşa ca să-şi strângă pentru vremea viitoare, drept comoară, o bună temelie, pentru ca să apuce adevărata viaţă.
1 Timotei 6:17-19
Adevarata comoara este in Isus Hristos. El ne da adevarata intelepciune de care avem nevoie, pentru a fi bogati in Hristos.
Inteleptul Solomon spunea,
Cu mine este bogăţia şi slava, avuţiile trainice şi dreptatea.
Proverbe 8:18 
Cand inima noastra va fi preocupata mai mult de lucrurile ceresti, atunci si inima noastra va bate pentru cer.
Cand  inima noastra bate pentru cer, cu-atat arde in noi dorul revenirii lui ISUS !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu