Versetul zilei

24 septembrie 2013

Cutremur cu magnitudinea de 7.8 grade

Aproape in fiecare zi de la inceputul saptamanii au fost un val de cutremure la granita cu Romania si chiar in Romania, si nu sunt decat cateva zile din aceasta saptamana. Acuma seara abia am apucat sa deschid  computerul ca o stire legata de acest subiect mi-a atras atentia.

Un seism violent a lovit Pakistanul cu putin timp in urma.

UPDATE: Cel puţin 46 de persoane au murit şi alte câteva zeci au fost rănite în urma cutremurului puternic produs în sud-vestul Pakistanului, numeroase case fiind distruse, anunţă serviciile de urgenţă, citate de AFP.
UPDATE: Cel puţin 33 de persoane au murit şi alte 20 au fost rănite, în urma cutremurului puternic produs în sud-vestul Pakistanului, numeroase case fiind distruse, anunţă serviciile de urgenţă, citate de AFP.

UPDATE: Cel puţin cinci persoane au murit în urma cutremurului cu magnitudinea de 7,8 produs în centrul Pakistanului, numeroase case fiind distruse, anunţă autorităţile locale, citate de AFP. "Am descoperit cinci cadavre sub dărâmături. Numeroase case au fost distruse şi ne temem că bilanţul victimelor ar putea creşte", a declarat Rafiq Lassi, şeful poliţiei din regiunea Awaran, situată în provincia Balucistan.
Un cutremur cu magnitudinea revizuită la 7,8 a avut loc marţi în centrul Pakistanului, fiind urmat de o replică de 5,9 şi alta de 4,7, anunţă Institutul american de geofizică (USGS).



UPDATE: Cutremurul a fost resimţit şi în India.
Seismul a fost urmat de o replică de 5,9.

Un cutremur cu magnitudinea de moment de 7,8 a avut loc marţi în centrul Pakistanului, anunţă Institutul american de geofizică (USGS). Seismul a avut loc la ora 16.29 (14.29, ora României), în regiunea Awaran, la adâncimea de 22,9 kilometri. Epicentrul a fost la 69 de kilometri nord-est de oraşul Awaran, la 118 kilometri nord-vest de oraşul Bela, la 172 de kilometri sud de Kharan şi la 174 de kilometri nord de Uthal. Deocamdată nu au fost semnalate victime sau daune materiale importante.



Citeste mai mult pe: http://www.realitatea.net/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu