Versetul zilei

28 august 2013

Sa fie oare doar coincidente?

Ieri citeam o stire care mi-a amintit  un verset.Azi din nou am citit inca una  care din nou m-a facut sa ma gandesc la  o serie de versete care nevorbesc despre vremea sfarsitului.
Sa fie oare doar coincidente?
Pentru mine sunt impliniri ale Scripturii !

Marcu 13:8
Un neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie împotriva altei împărăţii; pe alocuri vor fi cutremure de pământ, foamete şi tulburări. Aceste lucruri vor fi începutul durerilor.

Apocalipsa 6:8
M-am uitat şi iată că s-a arătat un cal gălbui. Cel ce stătea pe el se numea Moartea, şi împreună cu el venea după el Locuinţa morţilor. Li s-a dat putere peste a patra parte a pământului, ca să ucidă cu sabia, cu foamete, cu molimă şi cu fiarele pământului.

A ucis MILIOANE DE OAMENI în EVUL MEDIU, iar acum "MOARTEA NEAGRĂ" loveşte din nou.Temuta ciumă bubonică loveşte în Kîrgîzstan, o ţară din Asia centrală. Autorităţile au anunţat că un adolescent de 15 ani a murit săptămâna trecută, iar peste 100 de persoane care au intrat în contact cu el sunt acum în carantină.

Citeste mai mult pe : http://www.realitatea.net/

Epidemie de holeră în Cuba, unde s-au înregistrat peste 160 de cazuri. Anunţul a fost făcut de Organizaţia Pan-americană de sănătate, care a precizat că doisprezece dintre bolnavi sunt turişti străini din Germania, Spania sau Italia.

Citeste mai mult pe: http://www.realitatea.net 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu