Versetul zilei

5 august 2013

Dumnezeul nostru Cel puternic !

Citeam intr-o carte ca, egiptenii cand voiaua sa descrie imposibilul, desenau un om mergand pe apa.Pentru ei asa ceva este imposibil.Poate si pentru noi este la fel si probabil pentru oricine ai spune acest lucru ar parea imposibil, numai ca alaturi de Dumnezeu si crezand in EL si imposibilul devine posibil.
Daca saptamana asta iti sta in fata o problema care ti se  imposibila pentru tine si nu vezi rezolvare, iata ca eu iti  spun ca la Dumnezeu este rezolvare chiar si pentru  imposibil.Fiecare incercare, fiecare ispita, fiecare problema, fiecare neajuns material, suntem chemati sa le punem si sa le incredintam in Mana Domnului.Pentru El nimic nu este prea greu ! Trebuie doar sa credem, caci fara credinta este cu neputinta.
Imi vine in minte un verset din  Matei 19:26
Isus S-a uitat ţintă la ei şi le-a zis: „La oameni lucrul acesta este cu neputinţă, dar la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putinţă.”
TOATE sunt  cu putinta, pentru ca eu ma incred intr-un Dumnezeu ATOTPUTERNIC.
Cititi   Isaia 40:12 si veti vedea cine este Acest Dumnezeu.
 Cine a măsurat apele cu mâna lui? Cine a măsurat cerurile cu palma şi a strâns ţărâna pământului într-o treime de măsură? Cine a cântărit munţii cu cântarul, şi dealurile, cu cumpăna?
Masoara apele cu mana !?
Masoara cerul cu palma !? 
Pai cea mai apropiata stea de pamant,  Proxima Centauri se afla la o distanta de 4.22  ani lumina, adica la o distanta de 40 de mii de miliarde de km.Daca calculam ce inseamna un an lumina...ne cam  incurcam in cifre. Stim insa  ca viteza luminii este de aproximativ 300.000 km/s...Daca facem calculele, ajungem la fabuloasa cifra de 9,46 trilioane de kilometri (9.460.000.000.000 km).
Realizam noi oare cine este DUMNEZEU? Realizezi  ca Acest Dumnezeu poate fi si  TATAL tau ?
DOAMNE CAT ESTI DE MARET!!!
Imi vine acuma in minte un text: 
 Isus a zis apoi ucenicilor Săi: „De aceea vă spun: nu vă îngrijoraţi cu privire la viaţa voastră, gândindu-vă ce veţi mânca, nici cu privire la trupul vostru, gândindu-vă cu ce vă veţi îmbrăca.Viaţa este mai mult decât hrana, şi trupul mai mult decât îmbrăcămintea.
Uitaţi-vă cu băgare de seamă la corbi: ei nu seamănă, nici nu seceră, n-au nici cămară, nici grânar; şi totuşi Dumnezeu îi hrăneşte. Cu cât mai de preţ sunteţi voi decât păsările
Şi apoi, cine dintre voi, chiar îngrijorându-se, poate să adauge un cot la lungimea vieţii lui? Deci, dacă nu puteţi face nici cel mai mic lucru, pentru ce vă mai îngrijoraţi de celelalte?
Doamne cat de neintelepti suntem...! Ne ingrijoram de fapt, de ce...? Putem face noi oare ceva?
Traim cu frica zilei de maine uneori. Ma intreb de ce, stiind cat e puternic este Domnul?
Doamne ajuta-ne sa constientizam cine Esti cu adevarat!
 
 
     

    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu