Versetul zilei

22 iulie 2013

Momente ce nu vor putea fi uitate !

Nu as vrea sa inchei seara pana nu va voi povesti in scurte cuvinte ceea ce Dumnezeu a lucrat ieri.
Desi conform traditiei, se spune ca in ziua de sfantul Ilie, ploua cu tunete si cu fulgere. Ei, iata ca nu a fost asa, si din nou asa cum la Rusalii Dumnezeu si-a aratat puterea, si de data asta a fost un timp excelent in care s-a putut predica Evanghelia.
Ne-am putut bucura....eu una m-am bucurat enorm ca am putut sa am bucuria si harul de a asculta  din nou, grupul Speranta.
Alaturi de ei au fost si frati pastori din Uganda si India.Prin marturia lor am putut fi incurajati in  slujirea noastra fata de  Dumnezeu.

A fost un timp minunat si ma bucur ca multi timisoreni au raspuns chemarii.Desi la ora 18 inca era caldura mare, totusi cei dornici de a-L intalni pe Domnul ...au venit.
Mesajul adus din partea lui Dumnezeu a fost adus prin fratele Natanael Costea, un om a lui Dumnezeu, care s-a pus la dispozitia LUI, cu intreaga familie.
Tot ieri s-au implinit 20 de ani de cand Marius Gorcea a trecut la cele vesnice.Marturisea fratele Gabi  Gorcea, ca in urma cu 20 de ani, inainte de trece in vesnicie, Marius ii spunea, cu doar o zi inainte,
ca si-a incheiat lucrarea la care a fost chemat.Gabi nu intelegea ce vrea sa spuna credea ca s-a hotarat sa se reintoarca  in America, dar Marius spunea ca nu...a intrebat din nou...."te intorci in Romania?"...."nu" , a raspuns Marius....lucrarea l-a care m-a chemat Domnul, s-a incheiat.
Maine zi, a inteles ceea ce vroia sa ii spuna Marius, pentru ca la doar o zi, Marius a plecat la Domnul.
Inca de la inceputul mesajului, Duhul Domnului a descoperit ca Dumnezeu va lucra cu semne si minuni, si dau slava Domnului ca s-a intamplat acest lucru.
In momentul in care mesajul s-a incheiat, Duhul Domnului a cercetat tineri, varstnici, ologi, si indifernt de varsta si de ocupatie au raspuns chemarii.
Tanarul din imagine a indraznit sa faca primul acest pas
Si ma rog ca Domnul sa il binecuvinteze, si ma bucur ca in aceasta seara l-am vazut si in biserica alaturi de sotia sau prietena lui.Dupa el, au pasit multi in fata, ingenunchind in lacrimi.
Ceea ce am vazut.....arata nevoia evidenta  de Dumnezeu.
Intreg orasul, intreaga tara, intreaga omenire are nevoie de Dumnezeu.
Dumnezeu a promis ca vom capata o putere din partea Sa si in NUMELE LUI, vom putea sa facem minuni.
Venise in fata o doamna care a adus un carucior, iar in el era o tanara doamna, care de 8 ani era imobilizata in acest carucior.S-au rugat pentru ea, si-au pus mainile in Numele Domnului Isus, si tanara doamna pentru prima data s-a ridicat ajutata si a inceput sa mearga. La inceput a mers sustinuta de doua persoane, mai apoi tinuta de o mana...si pana in final a pasit si singura.Cu muschii atrofiati de 8 ani, iata ca la Dumnezeu TOTUL ESTE POSIBIL. 
SLAVA LUI!
Cred ca cuvintele sunt inutile in continuare, si multumesc Domnului ca a ingaduit sa pot vedea acest lucru.
Cand scriu aceste randuri, ma uitam la programul care a incheiat turneul grupului Speranta si pe un stadion plin cu 11.000  de persoane,la Oradea,unde Domnul si-a aratat puterea si acolo.Au fost vindecari facute in Numele lui Isus.
Traim vremea din urma! Traim sfarsitul vremurilor din urma si Dumnezeu lucreaza cu semne si minuni, insa credinta multora....nu exista.
Daca nici in astfel de momente, care se petrec sub ochii nostri...tot nu credem...ma intreb ce minune am mai vrea sa se petreaca...?
Ma rog Domnului ca lucrarea pe care a inceput-o in dreptul acestei tinere, care a ramas paralizata la nasterea copilului ei, Dumnezeu sa continue sa lucreze in dreptul ei, si pe langa vindecarea pe care i-a adus-o in trup...sa i-o aduca si in suflet, atat ei cat si celorlalte suflete care au spus ca vor sa Il urmeze.
Rugati-va pentru cei care s-au pus la indemana Domnului, ca El sa ii foloseasca si sa ii protejeze de orice atac al celui rau.
Multe ar fi de spus...insa cred ca in mare parte am reusit sa va impartasesc si voua  din bucuriile noastre.
Fiti binecuvantati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu