Versetul zilei

28 mai 2013

Vegheati dar si rugati-va intr-una !

Isaia 66:15
Căci iată, Domnul vine într-un foc, şi carele Lui sunt ca un vârtej; Îşi preface mânia într-un jăratic, şi ameninţările, în flăcări de foc.
Nu stiu cati constientizam acest lucru?
Fie ca vrem, fie ca nu....planul lui Dumnezeu va fi dus la implinire.
O singura intrebare ar trebui sa ne framante: facem noi parte din planul lui Dumnezeu? Am ramas in ascultare permanenta in conformitate cu Voia LUI?
Domnul Isus va reveni curand, mai curand decat ne putem imagina.Mireasa Lui rascumparata Il asteapta cu mare drag, asemeni celor cinci fecioare intelepte care au iesit in intampinarea  Mirelui.
Vegheati dar si rugati-va intr-una !

Matei 26:41
"Vegheaţi şi rugaţi-vă, ca să nu cădeţi în ispită; duhul, în adevăr, este plin de râvnă, dar carnea este neputincioasă.”
In momentul in care am declarat ca  vom calca pe urmele LUI, am declarat in acelasi timp si razboi diavolului. Personal, recunosc ca sunt intr-o lupta permanenta cu el, zi de zi ma impresoara prin diferite incercari, nu scap de una, dau de alta, dar Slava Domnului ca prin El sunt mai mult decat biruitoare si biruinta  este doar a LUI.
Chiar dacă ar fi să umblu prin valea umbrei morţii, nu mă tem de niciun rău, căci Tu eşti cu mine. Toiagul şi nuiaua Ta mă mângâie. Tu îmi întinzi masa în faţa potrivnicilor mei; îmi ungi capul cu untdelemn, şi paharul meu este plin de dă peste el.Da, fericirea şi îndurarea mă vor însoţi în toate zilele vieţii mele, şi voi locui în Casa Domnului până la sfârşitul zilelor mele.
Traim zilele de pe urma, lupta e mai dura ca oricand, diavolul face tot ce ii sta in putinta sa doboare cat mai multe suflete, si daca se poate ca acele suflete sa fie si "crestine"...satisfactia lui  este maxima.
 Doar cine ramane in Hristos, va fi la adapost in vremurile grele care vor urma!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu