Versetul zilei

5 aprilie 2013

"Veniti sau plecati".

Toate neamurile vor fi adunate înaintea Lui. El îi va despărţi pe unii de alţii cum desparte păstorul oile de capre; şi va pune oile la dreapta, iar caprele la stânga Lui. 
Atunci Împăratul va zice celor de la dreapta Lui:
 „Veniţi binecuvântaţii Tatălui Meu de moşteniţi Împărăţia care v-a fost pregătită de la întemeierea lumii.
Matei 25:31-34

Va dau o veste buna...."ISUS VA REVENI"!
Nu va trece mul timp si toate neamurile, spune Scriptura, vor fi adunate inaintea LUI. Cand spune "TOATE", inseamna ca fiecare suflare va sta inaintea LUI, fie ca in momentul venirii Domnului au adormit (au murit), fie ca sunt inca in viata. In ziua aceea toti vor primi trupuri noi.
Iată, vă spun o taină: nu vom adormi toţi, dar toţi vom fi schimbaţi,într-o clipă, într-o clipită din ochi, la cea din urmă trâmbiţă. Trâmbiţa va suna, morţii vor învia nesupuşi putrezirii, şi noi vom fi schimbaţi. Căci trebuie ca trupul acesta, supus putrezirii, să se îmbrace în neputrezire, şi trupul acesta muritor să se îmbrace în nemurire. Când trupul acesta, supus putrezirii, se va îmbrăca în neputrezire, şi trupul acesta muritor se va îmbrăca în nemurire, atunci se va împlini cuvântul care este scris: „Moartea a fost înghiţită de biruinţă. 
1 Corinteni 15:51-54
In ziua aceea vom auzi: "veniti sau plecati". Doua cuvinte....!
Doua cuvinte de care atarna destinul nostru, si acestea le vom auzi in functie de modul in care ne traim viata. Din nastere inclinatia noastra este inspre pacat,dar Duhul Sfant este Acela care ne da putere sa biruim si sa luptam pe cale.Putini am ales sa mergem pe o cale care este mai ingusta, cu mai multe semne care indica stop sau oprirea interzisa, insa stim care este destinatia. Multi au ales sa mearga in libertate, pe un drum cu multe opriri, cu multe placeri, insa nu isi cunosc destinatia, desi, si aceasta categorie are o destinatie sigura. Daca recitim versetul din Matei 25, vom vedea ca alegerea va fi facuta atat de simplu si de transant. Vor exista doar doua categori, rai si buni, asa cum se despart oile de capre. Asta ma face sa cred ca alegerea nu va fi facuta in functie de anumite criterii.Nu se va face alegeri in functie de inteligenta noastra umana, in functie de numarul de conturi deschise la banca, nu se va face in functie de culoarea politica, nu se va face in functie de tenul pielii, si nu se va face nici in functie de apartenenta noastra la un anumit cult.Deci fie ca  suntem ortodocsi, fie ca suntem baptisti, fie ca penticostali, alegerea va fi facuta in functie de viata pe care i-am inchinat-o Domnului, si in functie de relatia noastra cu El, acum.
OI sau CAPRE, BUNI sau RAI !
"Veniti binecuvantatii Tatalui Meu".....sau "Duceti-va de la mine blestematilor"
Unde te gasesti dragul meu...?
...............................

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu