Versetul zilei

4 martie 2013

Minunat !!!

As vrea sa fie ziua mult mai lunga....macar de vreo 30-35 de ore...
Sincer constat ca nu  imi mai  ajunge timpul...si ma doare asa mult, ca nu reusesc sa scriu pe blog atat cat as vrea.Dar in  acelasi timp sunt multumita totusi, ca timpul care il am, il dedic Domnului, chiar daca nu se vede aici pe blog.
Vreau sa multumesc Domnului ca mi-a dat ocazia, ca in aceste zile sa ma intalnesc cu o doamna draga mie, care locuieste in Italia, astazi o sora in Domnul. Ne-am cunoscut prin intermediul acestui blog cu mult timp in urma.M-am putut bucura sa  pot vorbi despre Dumnezeu cu ea prin orice mijloc, la telefon, pe internet si  oridecate ori am avut ocazia. Aceste zile ne-au adus bucuria de a ne cunoaste si fata in fata, ba mai mult sa pot asista la minunata zi in care a incheiat legamant cu Domnul.
Chiar daca nu a fost programat nimic acum in acest sens, iata ca Domnul are un plan cu ea, asa cum a avut si inca are cu fiecare din noi, a chemat-o de la 1000 de km distanta si imi vine in minte acum un verset:"daca Domnul este pentru noi , cine poate fi impotriva noastra?".
Daca Domnul  a hotarat asa, cine ar fi putut sa ridice bariere???
Stand de vorba amandoua, nu am putut decat sa admir sinceritatea din inima ei si dorinta pe care o are in inima de a fi pe placul Domnului si a nu gresi cu ceva.A pus atatea intrebari, ce este voie si ce nu este voie, ce Il supara pe Domnul si ce nu Il supara.Acest lucru l-am admirat enorm....pentru ca acest lucru, arata dorinta pe care o are in inima, de a nu gresi in vreun fel fata de Domnul!
Mi-a venit in minte un gand atunci cand discutam cu aceasta sora...."daca am cauta  TOTI crestinii sa  nu gresim fata de Dumnezeu, oare cum am fi societatea noastra astazi, cum ar fi bisericile noastre azi?"
Un lucru este cert aceasta experienta pe care am avut-o cu aceasta sora, a stranit si mai mult dorinta in mine, de cauta zi de zi tot mai mult sa Ii fiu pe plac Domnului, si nu oamenilor.
Stiu insa ca si diavolul are planul lui de a ne pune bariere in drumul catre cer, lupta este atat de apriga in fiecare zi, dar stiu ca biruinta este a Domnului, slava Lui.

Nu pot decat sa Ii multumesc Domnului pentru modul minunat in care a lucrat, si ma rog ca ceea ce El a inceput sa duca la bun sfarsit, deasemenea Il rog pe El, ca drumul pe care a pornit sa o ajute sa il tina pana la capat statornica in credinta, sa treaca biruitoare prin orice incercare care ii va iesi inainte, pentru caci stiu ca vor veni de acum incolo, dar cu ajutorul Lui va putea birui si atunci, si rasplata ii va fi pe masura.
Fii binecuvantata sora mea draga, MIA



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu