Versetul zilei

5 martie 2013

DOAMNE, NU AM PE NIMENI !

In viata nu am fost o pesimista, din contra optimismul a fost una din calitatile care m-au caracterizat, in ciuda greutatilor si incercarilor prin care am trecut.Cu toate astea incerc sa privesc realitatea si in ciuda a tot ceea ce vad....sunt optimista in continuare, dar sunt optimista doar cu Domnul alaturi.
Am scris de foarte multe ori pe blog de problemele numeroase cu care ne confruntam aici pe pamant, pierderea celor dragi, boala din trup, neascultarea copiilor, si multe altele, si cred ca acestea sunt genul de probleme care lasa rani in suflet si multa suferinta in urma lor, si intr-adevar  sunt  foarte dureroase. Dar, cred ca cea mai mare durere este sa nu ai siguranta ca intr-o zi vei in cer, cu ISUS.
 In pribegia lui pe pamant, omul isi vede starea de pacat in care se afla, fie ca recunoaste public sau nu, insa de multe ori cauta zadarnic la oameni ajutorul, atat ajutorul de care are nevoie pe plan pamantesc, cat si ajutorul spiritual. Cu alte cuvinte iertarea pacatelor sale.
Ajutorul este doar la Isus !
Imi amintesc de acel bolnav de 38 de ani care statea la scaldatoare si nu putea ajunge sa coboare in apa care era tulburata de un inger al Domnului. Isus a venit si l-a intrebat daca vrea sa se faca sanatos, iar el a raspuns: 
"DOAMNE, nu am pe nimeni......"
Constient fiind ca are nevoie de ajutor, acest om a renuntat la a mai astepta ajutorul de la oameni, si a invatat sa priveasca doar la Isus.
Credinta lui a fost atat de mare si sincera incat si-a pus toata speranta doar in Isus Hristos.Acest lucru i-a adus vindecarea atat in trup cat si in suflet.

Astazi poate si tu, te gasesti in mijlocul unei mari probleme, fie de sanatate, fie spirituala. Cat timp cauti ajutorul la oameni risti sa ramai ca acel bolnav de la poarta oilor, langa  intrarea din Ierusalim.Nimanui nu ii pasa de problemele care le ai, fiecare are problema lui si isi cauta rezolvarea. Insa, este UNUL caruia ii pasa de tine, Acela este ISUS HRISTOS !
Recunoaste astazi, ca nu ai pe nimeni decat pe EL, si ajutorul iti va veni indata.Iti va aduce vindecarea de care ai nevoie. Vindecarea spirituala in primul rand, pentru ca inainte de vindecarea trupului avem nevoie cu toti de vindecarea si eliberarea sufletului.Din trupul acesta intr-o zi vom fi eliberati, insa sufletul  este cel care va trai vesnic, de-aceea avem nevoie de sanatate spirituala.
 DOAMNE, NU AM PE NIMENI......!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu