Versetul zilei

20 februarie 2013

Fiţi treji şi vegheaţi !



Fiţi treji şi vegheaţi! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcneşte şi caută pe cine să înghită.
 1 Petru 5:8
As sublinia acest  verset de mii de ori, in dorinta de a constientiza acest avertisment.
Niciodata parca nu am fost atat de atacati de diavol.Ma ingrozesc de tot ceea ce vad, de tot ceea ce aud, de tot ceea ce se intampla, si vad ca Scriptura se implineste iota cu iota. 
"....dă târcoale ca un leu care răcneşte şi caută pe cine să înghită"
Daca ne-am propus acum la inceput de an sa ne apropiem mai mult de Dumnezeu, daca ne-am propus ca relatia noastra sa creasca zi de zi, daca ne-am propus ca  rugaciunile noastre sa fie mai cu foc, daca ne-am propus sa citim Biblia zi de zi alaturi de copiii nostri, daca ne-am propus sa iubim si pe acei care ne gresesc.... sa nu ne  miram ca primim atacuri  atat de multe din partea celui rau.Diavolul urla la toate aceste actiuni ale noastre. Eu asta mi-am propus, si intr-adevar, acum mai mult ca niciodata simt in fiecare clipa sagetile arzatoare ale celui rau. Dar in ciuda atacurilor....n-am sa cedez, pentru caci stiu in cine ma incred, si stiu ca biruinta este a Domnului.Slava LUI !
Diavolul racneste, doboara, loveste pe tot mai mult crestini, si partea cea mai trista este ca multi cedeaza si cad pe cale.
Fiţi treji şi vegheaţi, spune Domnul. 
In fiecare zi  suntem urmariti de cel rau, ce facem, ce vorbim, ce gandim si daca aceste actiuni nu sunt dupa Voia lui Dumnezeu, el merge si ne paraste. Doua preocupari importante are pe agenda lui de lucru zi de zi:
1.Sa ne parasca inaintea Domnului.
2. Sa ne cearna credinta. 
Amintiti-va ce ii spunea Domnul Isus lui Petru:
Domnul a zis: „Simone, Simone, Satana v-a cerut să vă cearnă ca grâul.Dar Eu M-am rugat pentru tine, ca să nu se piardă credinţa ta.
Luca 22:31-32
Cel rău pândeşte pe cel neprihănit şi caută să-l omoare.Ps.37:32
Duhul Sfant mijloceste pentru noi in fata lui Isus Hristos, iar Isus mijloceste in fata Tatalui,ce bine este ca avem mijlocitori, Slava LUI.
Imi amintesc rugaciunea lui David:
Psalmii 17:1-3
Doamne, ascultă-mi pricina nevinovată, ia aminte la strigătele mele, pleacă urechea la rugăciunea mea, făcută cu buze neprefăcute! Să se arate dreptatea mea înaintea Ta, şi să privească ochii Tăi neprihănirea mea! Dacă îmi vei încerca inima, dacă o vei cerceta noaptea, dacă mă vei încerca, nu vei găsi nimic: căci ce-mi iese din gură, aceea şi gândesc.
Satana a mers si l-a parat, ba mai mult a zis lucruri neadevarate, dar el a venit inaintea Domnului cu toata sinceritatea, iar daca va fi gasit vinovat a cerut ca Domnul sa il curateasca si sa il scape de orice pacat.
In vers.8 spune, "Pazeste-ma ca lumina ochiului, ocroteste-ma la umbra aripilor Tale", si in vers.13 spune,"izbaveste-ma de cel rau cu sabia ta".
Domnul sa se indure de noi, de toti acei care vrem sa ne alipim de Domnul tot mai mult. El sa ne asculte, sa ne ascunda sub aripa Sa si sa ne ajute in fiecare zi !
Cat despre noi...sa facem tot ce ne sat in putinta sa ramanem treji si sa veghem. 
 Rugaciunea, postul si citirea Cuvantului sunt CHEIA SUCCESULUI!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu