Versetul zilei

26 ianuarie 2013

Se-apropie ora finala...!


Stiu ca traim vremurile de pe urma, stiu ca diavolul este foarte siret, stiu ca  atracția   lucrurilor de pe  pamant a depasit cu mult interesul pentru Dumnezeu, stiu  ca banii si dorinta de a acumula tot mai mult (cu alte cuvinte LACOMIA) e atât de mare încât am devenit dezinteresați de CER, stiu ca invidia si  ura  chiar fata de fratii nostri este atat de mare incat am uitat complet ca exista un IAD, pentru ca " oricine urăşte pe fratele său este un ucigaş; şi ştiţi că niciun ucigaş n-are viaţa veşnică rămânând în el"
Stiu toate acestea....
 Dar o singura nedumerire am...suntem chiar atat de orbi incat sa nu vedem planul si strategia diavolului? Atat de mult iubim placerile acestei lumii incat preferam "cu buna stiinta" sa pierdem vesnicia?
Atat de mult ne-a legat pamantul, incat ne lasam dezlegati de vesnicie?
Tot ce se intampla in jur si toate evenimentele ce se petrec in ISRAEL tara Sfanta, ne arata ca orologiul se pregateste sa bata ora finala.
O singura dorinta am Doamne, fa te rog o trezire in bisericile  noastre, mai lasa te rog Duhul Tau cel Sfant sa lucreze  sa faca minuni si semne, ca lumea intreaga sa vada
CA TU ESTI DUMNEZEU, SINGURUL DUMNEZEU SI NIMENI NU ESTE CA TINE!

Un comentariu:

  1. Cred că mulţi dintre oameni sunt inconştienţi şi nu dau tenţia cuvenită vieţii veşnice...
    Un gând bun , de la Vrancea, cu iubire din IUBIRE,dragă Monna!

    RăspundețiȘtergere