Versetul zilei

10 ianuarie 2013

Painea vietii !

Isus le-a zis: „Eu sunt Pâinea vieţii. Cine vine la Mine nu va flămânzi niciodată; şi cine crede în Mine nu va înseta niciodată.
 Ioan 6:35
Oare de ce  a facut Domnul Isus aceasta comparatie?
Simplu de inteles...
Alimentul de baza  al hranei noastre este painea. Indiferent cat suntem de vegetali, sau cata cura vrem sa facem, organismul nostru are nevoie de paine.Ba mai mult, indiferent ca o mananci in fiecare zi....nu te plictisesti niciodata de ea. Daca ai manca doar gratar in fiecare zi...la un moment dat mai vrei si un spanac sau mai stiu eu ce verdeata....dar painea, este singurul aliment de care ai nevoie si nu te plictisesti.
Acum revin la versetul de mai sus:
„Eu sunt Pâinea vieţii. Cine vine la Mine nu va flămânzi niciodată; şi cine crede în Mine nu va înseta niciodată.
Indiferent dragul meu cat de bine iti merge fara Hristos, indiferent  cat de stapan te crezi pe situatie, TU AI NEVOIE DE EL. Este Singura persoana fara de care nu poti trai.
Poti trai pe acest pamant cativa ani fara El, spun "cativa ani" comparativ cu vesnicia, dar  vesnicia binecuvantata care ne-a pregatit-o, nu o poti trai fara El.
Indiferent ce trecut ai avut in 2012, astazi...daca recunosti pacatul din viata ta si recunosti necesitatea  Trinitatii in viata ta, vei fi binecuvantat.
 Tot ce-Mi dă Tatăl va ajunge la Mine; şi pe cel ce vine la Mine, nu-l voi izgoni afară
Ioan 6:37
Diavolul are o metoda subtila de a strecura in mintea oamenilor tot felul de lucruri neadevarate. Unul dintre acestea:
"...esti prea pacatos, ai facut prea mari pacate ca sa mai poti fi iertat..."
Dragul meu....este o minciuna. Indiferent care este pacatul tau, recunoaste-l, cere-ti iertare si paraseste-l.
    Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.
IOAN 3:16



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu