Versetul zilei

16 ianuarie 2013

BIBLIA este Cuvantul lui Dumnezeu !

Pentru că nu se aduce repede la îndeplinire hotărârea dată împotriva faptelor rele, de aceea este plină inima fiilor oamenilor de dorinţa să faca rau.
 Eclesiastul 8:11
 De-atatea ori suntem uimiti de modul in care lucreaza Dumnezeu. Suntem uimiti de rabdarea si indurarea Lui, dar in acelasi timp suntem uimiti si de rautatea, egoismul, si toate celelate fapte ale firii pamantesti, fapte care a pus stapanire peste intreaga omenire si ne miram de multe ori ca Domnul nu intervine.
 Indelunga rabdare  este confundata cu o slabiciune din partea Lui.
Multi spun:Dumnezeu este iubire si nu face nimanui rau....
Cred ca acesta este si motivul pentru care stau nepasatori unii oameni, acesta este si motivul pentru care multi ii tagaduiesc puterea. Uitam un aspect si foarte important. Dumnezeu este adevar si Cuvantul Lui nu ramane neimplinit. In Biblie avem atatea versete care ne vorbesc despre indurarea si mila Sa. Dar tot in Biblia gasim atatea avertismente in care ne spune si despre judecata Sa.
Domnul este gata sa Isi duca planul la implinire si tot ceea ce a spus se va implini.
Dragul meu care stai nepastor, nu trata Biblia ca pe o carte de povesti. 
BIBLIA este Cuvantul lui Dumnezeu si nu va ramane un cuvant  neimplinit.
"...fiindcă aţi fost născuţi din nou nu dintr-o sămânţă care poate putrezi, ci dintr-una care nu poate putrezi, prin Cuvântul lui Dumnezeu, care este viu şi care rămâne în veac" 
 1 Petru 1:23

"Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăişuri: pătrunde până acolo că desparte sufletul şi duhul, încheieturile şi măduva, judecă simţirile şi gândurile inimii"
      Evrei 4:12 

"Căci Dumnezeu va aduce orice faptă la judecată, şi judecata aceasta se va face cu privire la tot ce este ascuns, fie bine, fie rău"
Eclesiastul 12:14

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu