Versetul zilei

12 decembrie 2012

Mana LUI !

Pe unde deschizi sa citesti ceva, nu gasesti altceva decat...12.12.12
Pentru mine este o zi la fel ca oricare alta, iar dupa Biblie nu exista nici un detaliu vis-a-vis de aceasta data.De fapt, cu Dumnezeu alaturi toate zilele au frumusetea si experienta lor aparte.Experiente...fel si fel.
Mai bune...mai rele, asta privind din punctul nostru, dar din perspectiva lui Dumnezeu, toate sunt spre binele nostru.
Toate lucrurile, toata miscarea, toata suflarea  este in mana lui Dumnezeu.Uneori Aceasta Mana protectoare, trebuie sa ne disciplineze, iar pentru a ajunge disciplinati trebuie sa invatam sa trecem toate etapele vietii, greutati, incercari, neplaceri, schimbari de situatie, in general lucrurile neprevazute. Toate acestea ne invata sa fim discilpinati, ba mai mult ne obliga sa ne incredem in Cel care este suveran.
In spatele acestei  maini  suverane si autoritare, sta o inima iubitoare.
Este inima  Domnului Isus !!!
Atunci cand privesti numai la El, ai sa reusesti sa vezi aceasta mana care te ajuta si te scapa  in nevoi.El este singurul care isi deschide mana si  te satura dupa dorinta Sa.
"Domnul sprijină pe toţi cei ce cad şi îndreaptă pe cei încovoiaţi.
Ochii tuturor nădăjduiesc în Tine, şi Tu le dai hrana la vreme.  Îţi deschizi mâna şi saturi după dorinţă tot ce are viaţă. Domnul este drept în toate căile Lui şi milostiv în toate faptele Lui.  Domnul este lângă toţi cei ce-L cheamă, lângă cei ce-L cheamă cu toată inima. El împlineşte dorinţele celor ce se tem de El, le aude strigătul şi-i scapă"

Psalmii 145:14-19
Imi place tare mult acest citat:
Cand Dumnezeu iti pune o greutate in brate, atunci, cu siguranta, mana Lui te sprijina.
Nu uita, indiferent cat de grea e povara...este Cineva care ii cunoaste greutatea !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu