Versetul zilei

8 noiembrie 2012

Cuvantul LUI !

 Învaţă-mă, Doamne, calea orânduirilor Tale, ca s-o ţin până la sfârşit!
Dă-mi pricepere, ca să păzesc Legea Ta şi s-o ţin din toată inima mea!
Povăţuieşte-mă pe cărarea poruncilor Tale, căci îmi place de ea.
Pleacă-mi inima spre învăţăturile Tale, şi nu spre câştig!
Abate-mi ochii de la vederea lucrurilor deşarte, înviorează-mă în calea Ta!
  Împlineşte-Ţi făgăduinţa faţă de robul Tău, făgăduinţa făcută pentru cei ce se tem de Tine!
  Depărtează de la mine ocara de care mă tem! Căci judecăţile Tale sunt pline de bunătate.
Iată, doresc să împlinesc poruncile Tale: fă-mă să trăiesc în neprihănirea cerută de Tine!
Să vină, Doamne, îndurarea Ta peste mine, mântuirea Ta, după făgăduinţa Ta!
Psalmul 119:33-41
 Învaţă-mă, Doamne....iată, doresc să împlinesc poruncile Tale...
Dumnezeu ne arata calea...noi trebuie doar sa dorim acest lucru, si dorind sa facem voia Sa, dorind sa traim dupa Cuvantul Sau vom avea parte doar de binecuvantari.Stand in lumina Cuvantului Sau  vom avea parte de o cunoastere deplina a voii Sale in viata noastra.Cuvantul lui Dumnezeu ne va intari viata, familia, casnicia si biserica unde suntem asezati, dar asta necesita o aprofundare zi de zi .In Psalmul 119:11, David declara; "Strang Cuvantul Tau in inima mea...ca sa nu pacatuiesc "
 Acest cuvant ne ajuta sa intelegem starea noastra de pacatosenie si doar o viata devotionala dedicata lui Isus, ne va intari credinta si ne va da putere sa stam departe de pacat.
Stateam si ma gandeam,in acest moment...cat de necesar este a citi Bilblia in fiecare zi, si incercam sa fac o comparatie ca sa putem intelege mai bine. Apa este necesara in viata noastra.Facem dush azi si facem si maine...si continuam cu acest obicei zi de zi.... Rolul apei este de ne mentine curati si frumos mirositori in orele ce vor urma. Maine dimineata procedam la fel...Cam asa este si Cuvantul lui Dumnezeu pentru noi.Acesta are rol de a ne feri de pacat si de ne mentine curati din punct de vedere spiritual.Cuvantul Lui  are puterea de care avem nevoie pentru a tine piept atacurilor celui rau.
Prin Cuvantul Lui capatam intelepciune si prin El descoperim pe acest Dumnezeu, care este minunat, si tot prin acest Cuvant invatam sa ne vedem asa cum ne vede Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu