Versetul zilei

24 octombrie 2012

Suntem datori sa ne rugam !

"Rugati-va pentru Timeea, o fetita diagnosticata cu leucemie"...
asa incepe mesajul  disperat al unui frate.
Noi suntem datori sa ne rugam unii pentru altii. De prea multe ori facem rugaciuni egoiste in care ii cerem Domnului doar indurare, vindecare, etc...doar pentru noi. Trebuie sa invatam sa ne rugam pentru altii si Domnul va vedea si nevoile noastre.


Ma numesc Cristian Stancu, sunt membru in Biserica Crestina Baptista din Sambateni, judetul Arad.
Scriu acest mail datorita unei fetite de 7 ani cu numele ” Timea “. Fetita a fost diagnosticata cu leucemie acuta in urma cu 4 zile in urma unui control de rutina. Acum fetita este la Cluj pentru cateva analize importante. Parintii ei sunt Claudiu si Semida Iercan din localitatea Beliu, judetul Arad. Semida face parte din grupul de Lauda si Inchinare ” Crissem”.
Va rog in numele Domnului Isus sa va rugati cu bisericile in care slujiti pentru aceasta fetita! Daca trimiteti acest mail si altor frati, Domnul sa va rasplateasca! Timea si familia ei au nevoie doar de rugaciunile noastre.
In urma cu aproximativ o luna am fost in biserica din Beliu si am ascultat cum aceasta fetita lauda pe Dumnezeu in biserica (Sa canti la 7 ani cu negativ si o cantare destul de grea este ca Dumnezeu a pus ceva in ea, dorinta ei de a lauda pe Domnul este foarte mare, chiar si acum ea canta si isi incurajeaza parintii).
Sa ne unim in rugaciune pentru “Timeea “! Oricand si oriunde Domnul este acela care poate sa dea vindecare.
Fiti binecuvantati si multumim in Numele Domnului Isus!
Cu dragoste in Hristos,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu