Versetul zilei

4 octombrie 2012

Prețul scump al neascultării !

Astazi am primit  de la o prietena draga, Lidiuta...si nu pot decat sa ii multumesc din suflet  pentru  aceasta marturie, pe care mi-a trimis-o sa o ascult.
 Sunt lucruri greu de inteles chiar si pentru cei mai " buni religiosi". Puterea Duhului Sfant este inteleasa doar de acei, care au o relatie si o experienta zi de zi cu Dumnezeu..."O RELATIE  si nu o religie". Sunt convinsa ca multi din cei care vor asculta aceasta marturie, chiar "crestini" fiind, vor pune la indoiala ceea ce spune aceasta sora. Personal am avut experiente  cu Dumnnezeu si m-a trecut prin atatea cuptoare, dar totodata si prin multe minuni pe care le-a facut  in viata mea. Urmarind atenta  poate intr-un fel  sau altul, se aseamana  o parte, cu  marturia vietii mele.
Lucrarea lui Dumnezeu si lucrarea Duhului Sfant nu este inteleasa de toata lumea, desi mi-as dori ca fiecare sa ajunga sa cunoasca puterea Duhului Sfant . In primul rand sa iti doresti acest lucru !!!
 Trebuie fiecare personal sa ceara de la Dumnezeu aceasta calauzire a Duhului, sa ceara sa i se descopere Dumnezeu mai mult, sa-L cunoasca mai indeaproape, iar mai apoi sa se adanceasca in invataturile Lui, si asta nu va  face nici o religie pentru tine, ci  doar tu insuti trebuie sa o faci.
Pentru aceasta trebuie sa crezi cu toata fiinta ta, cu tot cugetul tau si sa te lasi la dispozitia lui Dumnezeu ca sa poata lucra in viata ta. Dar inainte de asta trebuie sa ii dai voie sa intre in viata ta si sa faca o "curatenie generala", asa cum imi place mie sa o numesc.Si afirm cu tarie, ca atata timp cat mai ai coltisoare in inima ta, in casa ta, in viata ta, cat mai exista mici secrete pe care doar tu vrei sa le stii (desi Domnul le cunoaste) camarute in care nu vrei sa ii dai voie lui Dumnezeu sa patrunda, NU POTI SA TE BUCURI DE EXPERIENTE DE ACEST FEL, si Duhul Sfant nu poate lucra in viata ta, de-altfel nici nu le vei putea intelege niciodata.
Ca sa lucreze Duhul Sfant cu putere in viata ta, trebuie in primul rand sa locuiasca Duhul  in tine. Ori daca in viata ta este pacat, Duhul Sfant nu poate locui impreuna cu pacatul si  trebuie sa fim constienti de asta. Repet inca o data, "DUHUL SFANT" nu este  al unui cult, nu este doar al penticostalilor, ci Duhul Sfant TREBUIE sa fie prezent in viata oricarui crestin autentic. Nu poti crede BIBLIA cu jumatati de masura, chiar daca anii de zile ai  tinut de unele "invataturi religioase". Orice crestin care traieste o viata sfanta prin Isus Hristos si este cu frica de Dumnezeu (realmente frica), si asta consta in pazirea  si implinirea poruncilor, TREBUIE SA AIBE DUHUL SFANT !
"Şi iată că în Ierusalim era un om numit Simeon. Omul acesta ducea o viaţă sfântă şi era cu frica lui Dumnezeu. El aştepta mângâierea lui Israel, şi Duhul Sfânt era peste el "- Luca 2:25
Ma rog ca fiecare sa intelegem cat mai bine, ce vrea Dumnezeu de la viata noastra, de la noi, si care este voia SA cu privire la viata noastra.
Asa cum spune si acesta sora in marturie, PACATUL TREBUIE PLATIT, dar atentie, pretul pacatului uneori, este prea mare si prea dureros.

2 comentarii:

  1. SINCER AM RAMAS UIMITA.SI VREAU SA PRECIZEZ PTR CINE NU CREDE CA VISUL E ADEVARAT.VA SCRIU DIN EXPERIENTA PE CARE NOI AM AVUT-O IN FAMILE CAND UN NEPOT DE 20 DE ANI A MURIT IN ACCIDENT DE MASINA.COPILUL NOSTRU CARE ACUMA E IN TM, A AVUT O DISCUTIE CU NEPOTUL NOSTRU.SINCER CEEA CE AU VORBIT EI ATUNCIA S-A INTAMPLAT.ERA ATAT DE FRUMOS PE UNDE UMBLAU IEI........... COPILUL I-A CERUT CA SA IL LASE SA MEARGA CU EI PRECIZEZ CA ERAU 2 TINERI MORTI IN ACEL ACCIDENT DAR PANA LA O PORTIUNE DE DRUM AU UMBLAT TOTI TREI IMPREUNA APOI I-AU ZIS CA EL TREBUIE SA SE INTOARCA INNAPOI CA EU MAMA LUI NU IL LAS CA SA PLECE.COPILUL MEU ERA SI EL MARE INTERNAT IN SPITAL CU FRATELE LUI .DOCTORUL DE GARDA S-A SPERIAT ,M-AU CHEMAT SI NU ISI PUTEA IMAGINA CE S-A INTAMPLAT CU EL.PAREA PLECAT DIN LUMEA ASTA DAR EL NE-A SPUS TOT CE VAZUSE SI LA UN ETAJ MAI JOS IN INTERNE IN ACEIASI NOAPTE UN FRATE BAPTIST INTRASE DUPA EXPLICATIILE DOCTORILOR IN COMA UN FRATE TARE SCUMP DAR EL O STAT CATEVA ZILE APOI SI-A REVENIT A POVESTIT SOTIEI LUI,DOCTORILOR SI PASTORULUI CARE ERA LANGA EL FRUMUSETI CAER LE-A VAZUT APOI LINISTIT A INCHIS OCHII SI A PLECAT LA DOMNUL LA CASA SPLENDIDA CARE ERA PREGATITA PTR EL.SUNT TAINE CARE NUMAI DUMNEZEU LE POATE DESCOPERI.ACUM BAIATUL MEU E MARE DAR NU UITA EXPERIENTA DIN ACEEA NOAPTE.MAGDALENA SUNT SI VA DORESC TUTUROR MULTA BINECUVANTARE SI MULT CURAJ ACESTEI SURORI MINUNATE.CRED CA ASA O FOST VOIA LUI DUMNEZEU CA SA O MANGAIE PTR ASA MULTE SUFERINTE RABDATE. MARE DUMNEZEU AVEM ,MARE ,MARE SI NECUPRINS

    RăspundețiȘtergere
  2. Da asa este...
    Mare Dumnezeu avem si lucrarile LUI sunt neintelese, dar slavit sa ii fie NUMELE ca intr-o zi vom intelege absolut totul.Asteptam aceea zi mareata !!!
    Fiti binecuvantata,sora !!!

    RăspundețiȘtergere