Versetul zilei

2 octombrie 2012

O singura sansa !!!


Dumnezeu ne ofera o sansa!
Unii au harul din partea lui Dumnezeu de mai multe sanse in viata, si asta nu pentru ca merita, nici pentru ca sunt mai buni ca altii, ci pentru ca Dumnezeu le face un favor  si harul Sau este mare fata de ei.Ne uitam in jur si vedem ca  unora le merge bine, chiar daca din punctul nostru de vedere, nu merita. Dar, Dumnezeu, Slava LUI, nu se uita la punctele noastre de vedere, si ce bine este...pentru ca noi deseori am fi foarte drastici si categorici  in masurile luate fata de altii, dar cu noi...cu noi...cum ramane....?
 Deseori suntem egoisti, vrem indurare si ingaduinta, toleranta  cat cuprinde, dar numai pentru noi....Am uitat, ca si noi am avut momente in care Dumnezeu a facut exceptii fata de noi si a revarsat HARUL SAU asupra noastra, desi nu am avut nici un merit.
Dumnezeu astazi vrea sa invatam, sa lasam egoismul la o parte, dar mai vrea sa ne spuna ceva.....daca  Dumnezeu a facut  uneori execeptii, sa nu ne culcam pe "laurii harului" si sa credem ca noua ni se cuvine totul.Sa nu persistam in pacatul nostru crezand ca Dumnezeu face exceptii iar noua, harul ni se inmulteste zi de zi. Nicidecum...! Va veni o zi in care harul lui Dumnezeu se va termina fata de noi  si va trebui sa dam socoteala pentru fiecare sansa pe care am avut-o si am irosit-o.
S-ar putea sa nu faci parte din aceasta categorie de oameni, s-ar putea sa fii unul din aceea carora Dumnezeu le da o singura sansa....O SINGURA SANSA !!!!
 Tot ceea ce trebuie sa faci.. este sa fi receptiv si  sa nu ratezi aceasta  sansa care ti se ofera. S-ar putea sa iti ofere astazi sansa de a fi fericit, s-ar putea ca azi, sa ai ocazia de a face un bine vreunui semen de al tau, s-ar  putea ca azi sa ai ocazia sa poti ierta pe cineva care ti-a gresit...iarta-l si nu ezita, s-ar putea ca azi sa ai sansa sa devii un COPIL AL SAU, asculta-L si  nu irosi aceasta sansa !

Oamenii intelepti, iau decizii intelepte !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu