Versetul zilei

31 octombrie 2012

Necredinta !

Traim zile asemeni zilelor lui Noe. Una dintre caracteristicile comune a celor din  vremea lui Noe si poporul de azi, este NECREDINTA.
Nici atunci si nici acum, oameni nu au crezut si nu cred, iar acest lucru pe cei din vremea lui Noe i-a dus la pieire.
Nu au crezut ca au nevoie de mantuire pentru sufletul lor, ba mai mult, nu au crezut ca  Dumnezeu va pedepsi pacatul si nu se va lasa batjocorit. Acelasi lucru se intampla si azi. Zi de zi ma confrunt cu multi oameni care tagaduiesc toate acestea, si stau in nepasare in continuare.Diavolul duce lupte intense de a amagi pana si pe crestini, si toate acestea se observa prin modul neserios cu  care este tratata credinta.Toti se declara crestini, dar in  Evanghelia dupa Luca 18:8 este o intrebare:"Dar cand va veni Fiul Omului, va gasi El credinta pe pamant.....?
 Biblia nu spune ca nu va mai gasi credinta.....dar semnul acela de intrebare este....oare va mai gasi credinta adevarata?Astazi necredinta este tot mai vizibila, incepand din scoli, din societatea noastra, si cel mai dureros este ca exista necredinta chiar si acolo unde ar trebuie sa gasim credinta....in biserica.
Daca astazi numarul celor care se declara atei este in crestere, tot necredinta o consider si la cei care traiesc o viata pacatosa si imorala, cu toate ca se declara a fi crestini.
Nu este suficient sa declari ca esti crestin, CRESTIN dovedeste modul prin care arati  si alegi sa iti traiesti viata.Atunci cand, pana si cei de la altar spun una si fac alta, omul (cel care il asculta) alege sa ii urmeze faptele si nu vorbele.Viata duplicitara arata necredinta lor. E dureros ceea ce spun...dar din pacate este adevarat. Nu este un mod general, dar suficient, incat cei carora le vorbim de Dumnezeu, sa refuze sa ne asculte, pentru ca"X" sau "Y" este ....asa cum este . O, Doamne indura-te de ei...! Iar tu dragul meu, care te poticnesti in asa "zisi crestini", vreau sa iti spun ca in ziua judecatii Dumnezeu nu va tine cont de acest lucru si nu va fi un motiv suficient de intemeiat incat sa te scuteasca de judecata.De fapt nimic nu va putea sa impiedice infatisarea ta la judecata, decat daca alegi azi sa il urmezi pe Isus. Fiecare va fi judecat dupa fapta lui, dupa vorba lui, dupa credinta lui. In ziua aceea te vei infatisa ..doar tu, inaintea lui Dumnezeu,
TU SI TOT CEEA CE AI FACUT .

Iarta Doamne necredinta noastra, si ajuta-ne sa traim in asa fel viata incat sa iti gasesti placerea in noi zi de zi !



Un comentariu:

  1. DIN CE ÎN CE MAI DES, Aud oameni spunând că nu există decât voinţa lor, care îi poate propulsa spre câştig..Credinţa dispare trepta din sufletul omului.Ai Doamne milă de noi, creaţia mâinilor tale!

    RăspundețiȘtergere