Versetul zilei

18 octombrie 2012

Arunca samanta !

Citeam azi o cugetare care m-a facut sa ma gandesc mai mult la ceea ce este in jurul meu.
"Daca doresti un camp de lucru, priveste in jurul tau !"
O mare perioada de timp m-am rugat si inca ma mai rog, ca Dumnezeu sa ma foloseasca acolo unde este nevoie. Cei din jurul nostru au atata nevoie de a li se spune despre Dumnezeu, altii au nevoie de a li se intinde o mana pentru ca au alunecat de pe "stanca", este nevoie de oameni care sa se dedice in totalitate lui Dumnezeu.Faptul ca noi suntem salvati nu trebuie sa ne faca sa devenim comozi.Avem in familie pe cei dragi care sunt departe de Domnul, avem prieteni care nu il cunosc pe Dumnezeu, avem frati si surori care nu au vegheat pe cale si astazi traiesc o viata de compromis  in pacat.
Trebuie doar sa ridicam ochii si sa privim in jur.Asa cum nevoile noastre spirituale sunt implinite langa Domnul, la fel trebuie sa vedem si nevoile spirituale nesatisfacute ale celor de langa noi. Zilnic intalnim in calea noastra oameni carora le putem spune despre Dumnezeu.S-ar putea intampla sa rada de noi, s-ar putea ca nici macar sa nu asculte ceea ce vrem sa le spunem, dar noi suntem datori sa o facem. Este indicat ca in fiecare zi cand plecam de acasa sa cerem ca Domnul sa ne foloseasca acolo unde suntem. Noi aruncam samanta, de restul se va ocupa Dumnezeu.
S-ar prea putea ca sa ne ia si sa ne foloseasca in locuri poate mai putin placute, s-ar putea sa avem de obiectat si sa intrebam :
" Doamne de ce chiar eu....? Nu ai gasit pe nimeni...?"
...da chiar tu, chiar eu.....Domnul stie de ce....noi trebuie sa acceptam...!

Domnul sa ne dea intelepciune sa constientizam nevoile celor cu care ni se intersecteaza drumul zilnic.
Avem ocazia sa le aratam dragostea LUI, sa le spunem ca si pentru pacatul lor, Isus Hristos  s-a jertfit !
Astazi nu mai este timp sa stam nepasatori, e vremea sa lucram si sa ne rugam !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu