Versetul zilei

28 septembrie 2012

Unde esti Doamne ?

Bunatatea si credinciosia lui Dumnezeu se innoiesc in fiecare dimineata !
Un verset care ne place tuturor!
 Atunci cand sanatatea este foarte buna, atunci cand financiar nu ne plangem, atunci cand dragostea nu ne da batai de cap, atunci cand copiii sunt veseli si sanatosi, atunci cand.....intr-un cuvant toate lucrurile merg perfect...DUMNEZEU ESTE BUN !
Dar vine o zi, cand  medicul ne anunta ca suferim de o boala mai usoara sau poate mai grea, copiii sunt bolnavi si fac febra mare, sotul (sau sotia) e nervos ( sau nervoasa) mai tot timpul si demult nu ne-a mai spus cuvantul "TE IUBESC", facturile si creditele sunt gata sa ne sufoce si nu mai avem bani, seful ne anunta ca suntem pe lista de disponibilizari...atunci ne intrebam....unde esti DOAMNE....?
...unde ti-este bunatatea ?
Este un scenariu atat de sumbru, dar cat se poate de real, si din pacate foarte multi, chiar trec prin acest moment.
Cum ramane cu acel verset: "Bunatatea si credinciosia lui Dumnezeu se innoiesc in fiecare dimineata" , sa se fi schimbat oare Dumnezeu?
Biblia ne spune clar: "Dumnezeu este acelasi ieri, azi si in veci", glorie Lui ! Si totusi lucrurile din viata noastra s-au schimbat....de ce...?
Nu, Dumnezeu nu s-a schimbat ! Daca vorbim de schimbari, acestea se produc doar in viata noastra. Noi suntem cei care ne schimbam si asta, din perspectiva in care il privim  pe Dumnezeu. In acele momente noi il privim ca pe un Dumnezeu rau, fara mila si neindurator.
 Dumnezeu ne iubeste  indiferent de circumstantele in care ne gasim in viata si toate lucrurile  lucreaza spre binele nostru, al celor care ne incredem in El.
El este Acela, care stie sa faca fiecare lucru frumos la vremea lui, asta apropo de versetul zilei de azi, scris in Eclesiastul 3:11.
Chiar si mijlocul incercarilor El ne-a promis pace in suflet." Va las pacea, va dau pacea mea...", este o promisiune a Sa, dar aceasta promisiune este valabila doar pentru cei care se incred in El si au o relatie personala cu EL, o relatie si nu o religie.
Chiar si in incercari, Dumnezeu mi-a facut  viata mai usoara, si-I multumesc pentru acest lucru !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu