Versetul zilei

24 septembrie 2012

Student, ucenic..iar mai apoi instructor !

Ma bucur mult sa stiu ca  din ceea ce scriu, poate cateva ganduri va vor fi folositoare.In fiecare rugaciune ma rog, ca El sa ma foloseasca acolo unde este nevoie, si pe langa slujirea pe care am harul minunat sa o fac, ma rog ca si aici pe blog ceea ce scriu sa fie sub calauzirea Duhului cel Sfant.Am inteles ca inainte de a fi "un bun crestin religios", trebuie sa devin un "crestin autentic", lasand formalismul religios la o parte.
Dumnezeu nu are nevoie de crestini religiosi care au grija sa respecte o religie, El are nevoie de crestini autentici care isi doresc o relatie cu El.
Avand o relatie personala cu El, devii un ucenic al LUI.
In scoala lui Isus toti cei care doresc sunt primiti.Este asemeni perioadei din viata: intai student, apoi devii ucenic, iar la vremea potrivita devii instructor.
Ucenici, care invata sa traiasca in ascultare si mai apoi  prin experienta cu Dumnezeu pe care o capata prin harul Sau, cauta la randul lor sa devina instructori.
Noi suntem datori sa devenim instructori, si spun aceste cuvinte folosindu-ma de Scriptura.In ev. dupa Matei 28:19, sunt folosite doua cuvinte, doua verbe,care ne indeamna la acest lucru:
"DUCETI-VA  si  FACETI ".
Suntem datori sa iesim din anonimatul crestinismului si sa devenim ucenicii ai Domnului Isus, ucenici autentici.
In urmatorul verset 20, mai este un verb foarte important prin carte intelegem ca trebuie sa devenim instructori: INVATATI-I.
DOAMNE, ajuta-ne sa ne intelegem menirea fiecare, pentru ca vrem sa iti fim de folos !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu