Versetul zilei

1 august 2012

Cauta sursa puterii !

   Traim o viata supra aglomerata.Azi de dimineata vorbeam cu cineva, care are nevoie de un consult medical si o sfatuiam sa nu amane...dar raspunsul a fost atat de "stupid"...incat am ramas ...fara cuvinte...."nu am timp".....
Sa nu ai timp sa iti vezi de sanatate...? Pai ce este mai important decat sanatatea...?
   Atat de ocupata a devenit viata, incat nu mai avem timp nici macar pentru sanatatea noastra fizica....dar intrebarea este....pentru sanatatea noastra spirituala ne facem timp? Rugaciunea facuta in fuga, proiecte, conferinte si o activitatea intensa nu pot fi sursa puterii.
   Daca vrem sa ne facem o analiza in viata noastra avem nevoie de o debarasare a tuturor problemelor din viata noastra, avem nevoie de un repaus total de la activitatea cotidiana. Odata mintea eliberata, putem veni inaintea lui Dumnezeu. Sincer, cred ca doar aceste momente conteaza cu adevarat si aceste momente sunt sursa noastra care ne da putere pentru a trai o viata de crestin adevarat.Toate lucrurile sunt bune, mai ales cele care sunt facute pentru slava LUI,dar puterea NU o putem primi in urma acestor activitati, din contra toate acestea ne consuma din putere si avem nevoie de o incarcare a bateriilor( ca sa folosesc o expresie mai uzuala).
Fiecare trebuie sa gasim modalitatea prin care sa ne domolim gandurile, iar mai apoi sa Il invitam sa ne vorbeasca !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu