Versetul zilei

16 august 2012

Alegeri pentru o viata din belsug !

Dumnezeu ne-a creat dupa chipul si asemanarea LUI si totodata ne-a dat si libertate  fiecaruia de a face alegeri. Dorinta Sa, a fost de a ne darui tuturor o viata din belsug.
"Eu am venit ca oile să aibă viaţă, şi s-o aibă din belşug". Ioan 10:10
Oare ce ne impiedica sa avem aceasta viata ? Sunt prea multi crestini care nu experimenteaza aceasta viata si pace pe care o da doar Dumnezeu , "viata din belsug"

Caci toti au pacatuit si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu ! Romani 3:23
Din pacate...nu de fiecare data alegerile noastre sunt bune si din nefericire pentru noi...alegerile acestea indaratnice ne conduc spre  un adevarat dezastru. Multi crestini azi aleg sa slujeasca si lui Dumnezeu, dar si placerile de pe pamant nu le-ar parasi. Biblia spune raspicat : nu putem sluji la doi stapani. Nu putem sa slujim si lui mamona si lui Dumnezeu.Nu este decat auto-amagire ....!
De prea multe ori alegerile noastre ne conduc la o separare intre NOI si DUMNEZEU, iar aceasta separare, are o singura consecinta:  Romani 6:23 "fiindca plata pacatului este moartea". In  incercarea de a  rezolva aceasta  separare care s-a creat  intre noi si Creator, cautam diverse metode si incercam sa gasim o cale de acces prin care sa creeam o punte de legatura in speranta ca putem fi salvati,.....Numai ca...stim ca singura punte intre noi si Dumnezeu este: ISUS HRISTOS!
"Nimeni nu vine la Tatal decat  prin Mine", Ioan 14:6 si "...este un singur Dumnezeu şi este un singur mijlocitor între Dumnezeu şi oameni: Omul Isus Hristos",  1 Timotei 2:5
....orice incercare a noastra este zadarnica !!!!
Fara puntea de legatura, fara Mijlocitorul dintre noi si Dumnezeu, nu putem fi  salvati si reabilitati.
"Iată Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu Mine."
Apocalipsa 3:20
Isus stie Totul !...Stie  pacatul din viata ta , dar in acelasi timp... cunoaste si neputinta ta. Daca esti gata sa renunti la toate lucrurile care produc aceasta  separare intre tine si EL...astazi, te poate ajuta. Si aici...este tot alegerea ta !!!
Tu ce alegi...? Fa azi alegerea potrivita !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu