Versetul zilei

17 iulie 2012

Nu-l poti ignora pe Cel care-a creat ...

   Marele fizician Albert Einstein spunea : "este mult mai usor de modificat structura atomului decat  duhul cel rau din individ.Nu puterea exploziei  unei bombe atomice este ceea ce ne ingrozeste, ci puterea rautatii inimii omenesti, forta sa de explozie pentru rau".
Dar oare cine sta in spatele aceste forte...?
In spatele tuturor acestor rautati, si aici ma refer la tot ceea ce se intampla, ura, santaj, razboaie, si tot ceea ce vedem zi de zi in jurul nostru, nu este nimeni altul autorul... decat diavolul.
In ciuda acestor declaratii, eu cred ca Domnul Isus  poate schimba orice inima fie ea cat de inveninata. Odata cu jertfa Sa, a pregatit aceasta cale de a fi transformati. Nu trebuie sa platim nimic, chiar si cel mai sarac om poate beneficia de acest dar minunat, doar trebuie un singur lucru sa facem...sa credem ca EL este singurul care poate face aceasta eliberare care ne invenineaza si ne impovareaza sufletul, 
EL FIUL lui DUMNEZEU !
EL este singurul care ne poate transforma, ne poate slefui, ne poate da valoare, si ne poate face  pietre pretioase, pentru ca EL este FAURITORUL !
El ne-a creat dupa chipul si asemanarea  SA. 
Atentie...!!!!
Nu suntem la fel ca DUMNEZEU, ci suntem creati dupa asemanarea Sa, dar pacatul ne-a deformat si datorita  caderii noastre am denaturat imaginea lui Dumnezeu prin noi.

Am fost creati pentru gloria Sa si spre Slava LUI.Singura noastra obligatie este sa ne comportam asa cum ne-a lasat El.
Nu-l putem ignora .....pe CEL care ne-a creat!
Procesul  de slefuire  poate fi mai dureros, dar finalul capodoperei va fi superb !!!!
O seara binecuvantata !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu