Versetul zilei

20 iulie 2012

Doar un pas...!

   Ieri vorbeam despre muntii din viata noastra, munti pe care fiecare din noi ii avem, fie ei de orice natura.Astazi nu am mai privit la marimea muntelui din viata mea, ci la puterea lui Dumnezeu....si "functioneaza perfect". A fost ceva  asemanator ca "Daniel in groapa cu lei"...si Slava Domnului ca a inchis gura leilor.
  Asemenea experiente cu Dumnezeu, in care vii si  spui problema ta.. il rogi sa intervina si crezi  din toata inima ca o va face, pentru ca stii ca este ATOTPUTERNIC, nu pot fi decat o provocare mai mare, care te indeamna sa indraznesti mai mult ...si mai mult.
   Atunci cand ajunge Iosua cu poporul  Israel  in fata Iordanului...Iosua primeste un ordin din partea lui Dumnezeu, desi pare cam ...ciudat acest ordin, dar cu toate acestea, este transmis mai departe poporului.
Chivotul legamantului Domnului trebuia sa treaca inaintea poporului, iar poporul.... sa-l urmeze.Preotii trebuia sa ridice chivotul si sa intre in rau. Aici  cred ca este secretul "sa intre in rau"..!
Sunt convinsa ca Dumnezeu putea opri apele inca de cand erau ei pe mal, dar nu asta a dorit Dumnezeu. Inainte de a-si arata puterea, a dorit sa vada cat de mult asculta acest popor. Si din nou aceasta cerinta...ASCULTAREA ! Doar un pas...atata doreste Dumnezeu din partea noastra, si de restul se va ocupa EL. 
Si cat de putin ne cere.....doar un pas !!!!

Daca zi de zi suntem gata sa  urmam directia pe care ne-o traseaza Dumnezeu, cu siguranta si problema pe care am adus-o inaintea Domnului spre rezolvare, va fi rezolvata, pentru ca Dumnezeu isi tine fagaduintele:
"Tot ce veti cere, cu CREDINTA, veti primi".Aici vorbim de  probleme aduse spre rezolvare  si bineinteles care sunt dupa voia LUI.  Nu ma pot  ruga :"Doamne vreau un mercedes in parcare dimineata"..... si daca nu e....sunt dezamagita si pun la indoiala promisiunea LUI.
 Dumnezeu vrea sa fim dependenti de EL si dedicati pentru  EL!
Revin  si spun acelasi lucru:"pe masura ce umblam in Voia Lui, credinta noastra va creste si puterea rugaciunii noastre va fi mare "

"Doamne, si azi ....si maine, si indiferent de vreme, daca se vor ivi munti in calea mea si  indiferent cat de inalte sunt piscurile lor, stiu ca prin credinta , alaturi de tine ii voi putea muta. Pentru ca : 
POT TOTUL IN HRISTOS CARE MA INTARESTE!" 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu