Versetul zilei

14 iulie 2012

Calea, Adevarul si Viata !

Adevarul este piatra de temelie si  el se deosebeste prin importanta  lui. Toata stiinta si toata filozofia acumulata o putem avea, dar daca nu cunoastem acest adevar al Scripturii, totul este in zadar.
  Cel mai mare adevar pe care trebuie sa il cunoasca omenirea:
" EU SUNT CALEA, ADEVARUL SI VIATA ", spune Isus Hristos.
EU - sunt ADEVARUL !!!!
Toata lumea cauta astazi sa afle de fapt care este adevarul si cine detine adevarul absolut.Religiile se ataca ele intre ele, oamenii spun ca ei detin adevarul..si fiecare considera ca adevarul e in mana sa. Biblia insa ne invata altceva."Dreptatea Ta  este o dreptate vesnica si legea Ta este adevarul", Ps.119:142Oare, de ce cautam deseori adevarul la oameni....? Biblia spune:"Blestemat sa fie omul care se increde in om.." In om......aici nu se refera la o anumita categorie de oameni...ci TOTI oamenii. Adevarul se gaseste doar la Dumnezeu  si diavolul face tot posibilul pentru a ataca aceste adevar absolut, dar fara de succes.
Atunci cand  apar in viata ta urme de indoiala  asupra acestui adevar, trebuie sa-ti pui cateva intrebari si sa cauti sa gasesti raspunsurile.
Exista aici jos  o ultima curte de apel ?
Nici traditia, nici stiinta, nici psihologia, nici ratiunea, nu sunt ultima curte de apel aici jos. Mintea care de foarte multe ori ne joaca feste nu este ultima curte de apel. Ea poate detecta doar adevarul de minciuna.... Ultima curte de apel este CUVANTUL LUI DUMNEZEU  care este vesnic.
In Matei 13:31 scrie:  "Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece"
Cum iti rezolvi mantuirea sufletului?
Mantuirea nu se poate cumpara cu bani, nu este ereditara, nu se mosteneste prin documente, nu poti sa o obtii prin multimea de studii pe care le-ai facut...MANTUIREA NU O POTI AVEA DECAT PRIN FIUL LUI DUMNEZEU.
"În nimeni altul nu este mântuire: căci nu este sub cer niciun alt Nume dat oamenilor în care trebuie să fim mântuiţi.” Fapte 4:12
Care este calea?
Sunt multe religii si deseori nu stii incotr-o sa o apuci, care este drumul care iti asigura vesnicia....
Stateam de vorba cu o fosta colega de servici. Cu ea am lucrat ani de zile in urma si vorbindu-i despre Dumnezeu, mi-a spus la un moment dat:" sunt atatea religii si nici macar nu stiu  care este cea buna"....
Nu cauta o religie...cauta o relatie !
Adevarul stintifiic fara ISUS HRISTOS este darwinist.
Adevarul social fara ISUS HRISTOS  este comunism.

".....pentru ca să li se îmbărbăteze inimile, să fie uniţi în dragoste şi să capete toate bogăţiile plinătăţii de pricepere, ca să cunoască taina lui Dumnezeu Tatăl, adică pe Hristos, în care sunt ascunse toate comorile înţelepciunii şi ale ştiinţei. Spun lucrul acesta pentru ca nimeni să nu vă înşele prin vorbiri amăgitoare." 
Coloseni 2: 2-4
Si totusi....cine este calea...?


„Doamne”, I-a zis Toma, „nu ştim unde Te duci; cum putem să ştim calea într-acolo?
 Isus i-a zis: „Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine"Ioan 14:5

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu