Versetul zilei

20 aprilie 2012

Sacul plin.....plin de Hristos !

 Incercati sa luati un sac gol si puneti-l sa stea in picioare....oare reusiti...? 
 Oricat ne-am stradui sa punem un sac gol sa stea drept nu vom reusi niciodata, va sta doar daca e plin. Nu va rezista sa stea drept  nici macar daca e umplut pe jumatate.
Cred ca si in viata noastra ca si crestin este la fel.De-atatea ori ne miram ca desi suntem Copii ai LUI  Dumnezeu, avem momente de slabiciune in viata si adeseori picioarele noastre se poticnesc si se opresc pe cale.
Nu avem cum sa ramanem drepti si neclintiti pe calea pe care am pornit, atata timp cat nu suntem plini de toata roada Duhului Sfant.
Plini de duh, plini de credinta, plini de dragoste , de bunatate, de pace si de rabdare.Cand noi vom fi  plini,atunci  vom putea sta in picioare in fata incercarilor, in fata  ispitelor si a oricarui atac din partea celui rau. Dar mai este un lucru pe care nu trebuie sa il omitem.
Niciodata nu vom putea  fi plini de Hristos  stand alaturi de oameni care nu sunt dupa voia lui Dumnezeu, oameni care  slujesc la doi stapani.Biblia spune clar...si acesta a fost si mesajul unui frate ce a vorbit aseara in Biserica Penticostala Elim,"nimeni nu poate sluji la doi stapani,ori esti cu Dumnezeu , ori cu mamona "
Daca vrei sa fi plin de Hristos,cauta partasie cu oameni care au  dragoste fata de EL,cauta locul  unde este Isus,pentru ca numai asa iti poti incarca sufletul cu hrana spirituala,iar  la timpul potrivit va da rod in inima ta si   din acest rod vei putea da si altora.

O seara binecuvantata !!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu