Versetul zilei

22 aprilie 2012

Bucuria !

"A umbla trist dupa ce ai marturisit ca Isus ti-a iertat pacatele este un pacat",spunea Richard Wurmbrand 

După  expresia  feței a multor  creștini  din ziua de azi, se pare că  mulți  trăiesc în această stare.Nu poți fi un creștin răscumpărat de păcate în sângele lui ISUS și  să nu îți exprimi această bucurie. Nu poți să trăiești alături de oameni și să nu le împărtășești  un  cuvânt despre Jertfa de la Calvar.
“El este ca un pom sădit lângă un izvor de apă, care îşi dă rodul la vremea lui şi ale cărui frunze nu se veştejesc: tot ce începe, duce la bun sfârşit”,spune psalmistul David.Bucuria este deplină  doar în  Isus Hristos  și  este ca un izvor de apă care înviorează sufletul nostru  însetat şi-l pregăteşte să-i dea slavă şi glorie lui Dumnezeu.De fapt  bucuria  este o manifestare a ceea ce este înlăuntrul nostru și este o stare de pace sufletească,iar această bucurie interioră este mai mult decât evidentă pentru un creștin autentic.Dacă lăuntrul nostru  e gol și pustiu,într-adevăr nu avem  ce împărtăși celor din jurul nostru. Atunci când simți bucurie în slujirea pentru  Isus Hristos, pentru  tot  ceea ce faci, nu aștepți nimic în schimb.
Nu aștepți nici un fel de  răsplată!
Poți plânge cu cei ce plâng,ești pregătit să te bucuri cu cei ce se bucura,îți împarți pâinea cu cel flămând,iubești  fără să  fi iubit.
Acum  fiindca ști  adevărul, trăiește-l
Așa cum se cere: creștin bun a fi,
Iubește, iubește și iarași iubește
Căci Domnul iubirii  îți va răsplăti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu