Versetul zilei

16 februarie 2012

Rugaciunea !


 Intr-o zi intrase o femeie intr-o bacanie.Avea capul plecat si privirea de "om invins" S-a apropiat de stapanul magazinului intr-un mod foarte umil si l-a intrebat daca  ar putea sa-i dea si ei pe datorie cateva alimente.
I-a explicat  acestuia ca are o situatie grea,sotul ei este foarte bolnav,are sapte copii si  din pacate nici un nici un venit .
Bacanul, i-a aruncat o privire taioasa si i-a cerut sa paraseasca imediat magazinul sau.Stiind cat de nesesar ii este si ce nevoi are...s-a umilit din nou...si ii cerea sa ii fie mila de ea si familia ei.
-Va rog, domnule, o sa va aduc banii inapoi de indata ce voi putea.
Dar acesta ii spuse din nou cu aceasi asprime in ton:
-Nu iti pot da pe datorie...cand vei avea banii necesari vei primi si marfa.
Langa tejghea se mai afla inca un client, care a auzit discutia dintre cei doi. Clientul facu cativa pasi inainte si ii spuse bacanului ca o sa acopere el costurile pentru orice are aceasta femeie nevoie pentru familia sa.
Bacanul raspunse parca in sila: Ai o lista cu cumparaturile de care ai nevoie?
- Da, domnule.
O.K, spuse bacanul, atunci pune-o pe cantar si eu o sa-ti dau marfa de aceeasi greutate cu lista dumitale. 

Femeia,mirata se uita la el, baga mana in geanta si scoase o bucatica de hartie pe care scrise ceva in graba.Puse hartiuta pe cantar si isi cobora privirea.Bacanul, privind la cantar, mirat,s-a intors usor catre client si ii spuse mormaind: 
Nu-mi vine sa cred!
Balanta cantarului era inclinata in partea  cu hartiuta aceea.Clientul a zambit, iar bacanul iritat,a inceput sa puna pe cantar alimente. Cu toate ca  punea alimentele ,balanta cantarului ramanea nemiscata. Bacanul sedea privind cu  mirare dar si plin de dezgust in acelasi timp.Nervos, smulse bucatica de hartie de pe cantar, si  o privi cu mare uimire.
Pe aceasta hartie nu era o lista de cumparaturi..ci era o rugaciune  simpla.
" Doamne, Tu imi cunosti nevoile, asa ca eu le pun in mainile Tale."
Bacanul ii dadu femeii alimentele si privea in continuare tacut, inmarmurit. Femeia ii multumi si pleca din magazin. Celalat client ii dadu bacanului o hartie de 50 de dolari si ii spuse: 
A meritat toti banii!
 Numai Dumnezeu stie ce greutate are o rugaciune.

Daca  astazi treci printr-un moment de criza,spune-i Tatalui  tau nevoile tale.Fa acest lucru cu credinta si vei vedea ca Dumnezeu va asculta rugaciunea ta.Nu exista cerere facuta inaintea LUI ,si EL sa nu dea raspuns.Poate raspunsul nu va fi  pe placul nostru,dar cu siguranta va fi spre binele nostru.
Fa din Dumnezeu o prioritate si nu o ultima solutie!!!
Mare putere are rugaciunea facuta cu credinta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu