Versetul zilei

13 februarie 2012

Esti pregatit ?

  E atat de trist sa  auzi  vestea  ca  cineva drag...."a murit". Chiar sa nu iti fie o persoana draga...si parca vestea aceasta e atat de urata...
In fiecare zi aproape auzim despre cineva ca a trecut la cele vesnice.Din pacate  moartea nu  ne intreaba cati ani avem,nu ne va intreba nici daca pe cei care ii  lasam in urma mai au nevoie de noi sau nu....nu ne intreaba nici ce avere lasam,si din pacate nu ne intreba nici daca suntem pregatiti.
Auzim vestea despre altii...dar ne-am gandit ca intr-o zi aceasta usa  se va deschide si in fata noastra???
Unii mor de moarte naturala,altii mor in accident,altii fac infarct,altii mor fe frig,alti mor.....de prea mult bine .
Da.....mor de prea mult bine !!!!
In ultima vreme atatea persoane si-au pus capat zilelor din diferite motive.Uitati-va nu mai departe la  vestea mortii atator artisti,care au castigat atatia bani,au avut  tot ce le trebuia,au avut  in fata o cariera si totusi au fost atat de goi in interiorul sufletului lor,atat de nefericiti sau poate de prea multa fericire au incercat ceva nou   consumul de droguri ,alcoolul si o viata dezordonata i-a dus spre o moarte sigura.
Sa iti dea Dumnezeu zile...si tu sa ti le iei....si altii sa-si doreasca inca o zi....si sa nu aibe acest har.....
Nu cred ca trebuie o boala sa apara ca sa  te gandesti la moarte,nu cred ca trebuie sa ai ani grei in spate ca sa iti amintesti ca  moartea exista si este ceva real,ca poate aparea oricand si la oricine.
In general toate lucrurile se fac cu o programare.La dentist te programezi,la coafor faci la fel,la manichiura,daca vrei sa  faci o vizita  unui prieten suni cu cel putin doua zile inainte si iti anunti vizita,insa singurul  lucru pe care nu il poti programa este.....moartea.
Suna atat de sinsistru acest cuvant...si totusi este atat de real.
 Omul este ca o suflare, zilele lui sunt ca umbra care trece. Psalmii 144: 4

Intrebarea este :suntem pregatiti pentru a-i trece pragul?
Pentru a putea  sta linistit si pentru a fi sigur de vesnicie,exista o singura sansa : 
ISUS HRISTOS !
Omul isi numara anii care au trecut; Dumnezeu ii  numără zilele care au rămas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu