Versetul zilei

27 februarie 2012

Alege viata !

 Calea dreptului este neprihănirea; Tu, care eşti fără prihană, netezeşti cărarea dreptului.
Isaia 26:7

Dimineata cand ne trezim alegem ce vom face pe ziua respectiva.Ne facem un traseu,ne facem un program si incercam sa il respectam.
ALEGEM.....alegerea sta in puterea si vointa noastra.
Ma gandeam ...ca si alegerile din viata spirituala pe care le facem, se aseamana foarte mult cu traseul  pe care il alegem atunci cand suntem la volanul masinii noastre.Alegem drumul pe care sa mergem.Poate fi un drum pavat..sau putem alege un drum cu denivelari,un drum accidentat,un drum care la capat ne trezim ca este infundat si nu are iesire.
Si in viata spirituala avem de facut alegeri.Astazi putem alege pe ce drum vrem sa mergem .Dar ca sa alegem corect drumul spiritual,trebuie sa avem un ghid.
Biblia este harta credinciosului.
Ea ne arata CALEA pe care trebuie sa mergem,ne indruma si ne calauzeste....dar alegerea sta in mainile noastre.
Trist este ca de multe ori alegem cu buna stiinta tot drumuri accidentate. In loc sa ne usuram viata ...nu facem altceva decat  sa o complicam mai mult.
Pe cruce Isus era la aceeasi distanta egala fata de ambii talhari.Doi oameni cu doua destine diferite.Au avut ocazia sa aleaga amandoi salvarea sufletului...unul nu a facut-o ,si din pacate l-a costat VESNICIA.
Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta, 
Deuteronomul 30:19
"ALEGERILE PE  CARE LE FACEM AZI...NE POT INFLUENTA ZIUA DE MAINE"



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu