Versetul zilei

22 ianuarie 2012

Buna dimineata !


In urma cu cateva zile am avut parte sa citesc acest veset.Astazi l-am citit iarasi,si asta imi confirma ceea ce scrie..."in fiecare dimineata bunatatile se inoiesc",si tot ceea ce primim este doar prin HARUL si Indurarea SA.
Cred ca este potrivita si cantarea fratilor Groza care merita ascultata !
Va doresc o zi binecuvantata in care inimile sa fie pregatite pentru a primi tot ceea  Dumnezeu are si astazi pregatit pentru noi.


5 comentarii:

  1. Puiu Chibici - Dimineaţa
    http://www.youtube.com/watch?v=fLGyl-TL4Ow&feature=share
    N-ar fi frumoasă dimineaţa/ Cu răsăritul ei de zori,/ De n-ar fi fost şi adesea ceaţa/ Cu umbre adinci şi reci fiori.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Dar bunatate Domnului tine in veci pentru cei ce se tem de El ,si indurarea Lui pentru copiii copiilor lor..." (Psalmul 103:17 )
    Bunatatea lui Dumnezeu este o tema care bucura si fericeste orice inima credincioasa. Cand este vorba in Biblie de bunatatea lui Dumnezeu -exista multe teste in care este amintita -, atunci Duhul Sfant se refera la dragostea lui Dumnezeu care este activa pentru ai Sai.
    -
    Pentru ca ea este intr-o legatura asa de stransa cu inima lui Dumnezeu , nu are nici inceput ,nici sfarsit ca insusi Dumnezeu.Ea se intinde din vesnicie in vesnicie.
    Da,Dumnezeu ne vrea numai binele !Cu cat ne incredem mai mult in El ,cu atat mai mult vom expermenta bunatatea Sa.
    -
    Sa-L rugam pe Domnul sa ne deschida ochii pentru toate bunatatile Sale din viata noastra si sa nu iutam sa-I multumim pentru acestea!"Caci Tu esti bun,Doamne ...";"...cel ce se increde in Domnul ,este inconjurat cu indurarea Lui "
    (Psalmul 86:5;32:10 )"
    -
    "Bunatatea lui Dumnezeu tine in veci ." Te poti trezi de dimineata cu convingerea ca bunatatea lui Dumnezeu te inconjoara .Aceasta iti da curaj sa pasesti in noua zi .Indiferent de ceea ce va veni ,bunatatea lui Dumnezeu te va insoti .
    -
    Seara este tot acolo si nu se termina de loc .Sa dea Domnul ca sa fie si ale noastre cuvintele psalmistului :"Ma incred in bunatatea lui Dumnezeu ,in veci de veci"!
    Sa facem acest lucru si atunci cand furtunile vieti vin si vaporul nostru pare sa se scufunde!
    din Samanta buna
    Postata pe http://speranta40.blogspot.com/2010/12/bunatatea-lui-dumnezeu.html

    RăspundețiȘtergere
  3. "Te iubesc cu o iubire vesnica;de aceea iti pastrez bunatatea Mea ."(Ieremia 31:3)
    Dumnezeu este adeseori extrem de bun cu cei care nu merita deloc un astfel de tratament. "El face sa rasara soarele si peste cei rai si peste cei buni, si da ploaie peste cei drepti si peste cei nedrepti. (Matei 5:45)
    Imi amintesc, din propia mea experienta, ca atunci cand am ajuns sa-L cunosc pe Domnul Isus, am descoperit ca El iubea pe pacatosi. Inainte de a face aceasta descoperire ,credeam ca El ii iubea numai pe cei buni si drepti. Dar citind Cuvantul Lui, am inteles ca El a venit sa-i cheme la pocainta nu pe cei neprihaniti, ci pe cei pacatosi.
    Mult timp credeam ca El asteapta faptele mele cele bune, iar eu nu aveam niciuna sa-I ofer. Insa staruind in citirea Cuvantului, am aflat ca El S-a jertfit, nu pentru dreptatea noastra, ci pentru pacatele noastre.
    Apoi am ajuns la convingerea ca nimeni dintre cei ce cred in El "nu vine la judecata " (Ioan 5:24). Am crezut in El si mi-am dat seama imediat, din Cuvantul Lui, ca nu eram judecat si ca pacatele mi-au fost iertate .
    Niciodata mai inainte nu m-am cait atat de mult ca atunci. Mi se parea ca eu trebuie sa fi fost la fel de rau ca si Diavolul, daca am fost in stare sa pacatuiesc in contra Lui asa cum am facut-o. Chiar pe cand ma bucuram de iertarea pacatelor, ma simteam rusinat sa-L privesc in fata si sa-I cer mila .
    Gandul ca eu am pacatuit fata de un asemenea prieten, gata sa-mi ierte pacatele, ma facea sa-mi acopar fata de rusine. -C.H.SPURGEON
    Postata pe http://speranta40.blogspot.com/2011/07/bunatatea-lui-dumnezeu.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult pentru fiecare mesaj.Azi dimineata la biserica s-a dat o cantare "Bunatatea Lui se inoieste in fiecare dimineata",iar pastorul bisericii intreba care stie referinta care vorbeste despre acest subiect...Am avut in memorie atat de proaspat versetul si mi-am dat seama ca incepand cu prima ora a zilei cand am primit acest verset pe email,Dumnezeu imi arata si imi aminteste ca "bunatatea si credinciosia lui s-au innoit fata de mine"

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos si ce coincidenta care nu e la intamplare!Programare divina!

    RăspundețiȘtergere