Versetul zilei

31 decembrie 2011

Tabita- Zile si nopti !

Si pentru ca imi place sa cant....o dedicatie pentru toti cititorii mei,unul din cantecele interpretei mele preferate.

LA MULTI ANI !


Imi doresc sa iert tot ceea ce nu am putut ierta,
Imi doresc sa invat tot ceea ce nu am putut invata,
Imi doresc sa fiu tot ceea ce nu am putut fi
Imi doresc sa IUBESC tot ceea ce nu am putut IUBI !



Un an plin de speranta in care pacea si dragostea sa  ne insoteasca mereu ,iar din Cer  Preaiubitul nostru Tata sa vegheze neincetat asupra noastra .
Fie ca acum la inceputul acestui nou an,sa invatam sa fim multumitori in fiecare zi pentru tot ce avem si pentru tot ceea ce  ne va darui.
Daca privim in urma vedem atatea binecuvantari de care am avut parte si nu am multumit intotdeauna,daca privim in viitor vom vedea cate binecuvantari sunt pregatite pentru noi.
Ii suntem datori pentru toate,inclusiv pentru acest an 2012 pentru ca am avut acest HAR sa ii putem deschide portile.
UN AN NOU FERICIT !!!!

30 decembrie 2011

La multi ani !


The Messengers - Inca un an

A mai trecut un an ...!

   Iata-ne ajunsi la finalul acestui an !!!!!
Nu  stiu daca realizam ca suntem totusi in penultima zi a lui 2011...? 
Nu stiu daca am stat sa ne facem vreun bilant a tot ceea ce am facut in acest an sau nu stiu daca nu era bine ca la fiecare sfarsit de zi sa facem acest lucru sau poate dupa fiecare ora...?????
  
   Se spune despre un rege ca tinea tare mult la sufletul lui si la tara sa.Ca sa tinea o socoteala stricta asupra timpului sau ,isi facuse in casa ,un asa zis "ceas de lumina",ca tot ce face sa fie facut cu folos.Pentru  a avea o evidenta buna asupra timpului sau ,in fiecare dimineata,se aprindea o lumanare pe care erau trasate 12 liniute egale.
   Regele isi vedea  de ale lui....dar la fiecare liniuta topita,un slujitor alerga la el si ii amintea,
"MAIESTATE ,A MAI TRECUT O ORA" 
Erau suficiente aceste cuvinte pentru rege pentru a-si aminti daca ceea ce a facut in aceasta ora a fost facut cu folos pentru el si pentru tara sa.

   Poate era un mod bun si pentru noi de a avea in casa un ceas de lumina!!!
Dar sunt convinsa ca nu am facut acest lucru,dar acum in ultimele  minute ale acestui an,am putea sta ,NOI SI CONSTIINTA NOASTRA,si sa derulam intregul an.
Intotdeauna aceasta luna este bilantul  intregului an.
  Personal am avut atatea scadente,si ca la fiecare sfarsit de an m-am trezit ca mi-as fi dorit sa realizez mult mai multe lucruri,si aici nu ma refer la realizari pamantesti...ci la realizarile spirituale care imi puteau garanta primirea cununei din partea lui Dumnezeu...dar iata ca nu am reusit performanta asta.
Daca dumneavoastra a-ti reusit...VA FELICIT DIN TOT SUFLETUL!
Insa,nu vreau sa fiu ipocrita si sa nu recunosc ca multe lucruri au  ramas nerealizate din tot ceea ce mi-am propus...as fi nesincera in primul rand cu Dumnezeu si apoi cu mine insumi.Daca mai sunt si altii in situatia mea,nu ne ramane decat sa venim inaintea lui Dumnezeu si sa ne cerem iertare ca nu am folosit timpul cum trebuie sau poate ne-a lipsit acel "ceas de lumina".
Dorinta si rugaciunea mea pentru 2012 ,si  va doresc acelasi lucru si dumneavoastra este ca Dumnezeu sa ne dea in primul rand SANATATE si  INTELEPCIUNE, si sunt convinsa ca daca  avem aceste doua binecuvantari...in special INTELEPCIUNEA,vom sti sa fim chibzuiti in fiecare privinta.
VA DORESC UN AN NOU BINECUVANTAT !


28 decembrie 2011

Nu se merita...nici macar pentru o noapte !!!

   "Vă mai spun iarăşi, că, dacă doi dintre voi se învoiesc pe pământ să ceară un lucru oarecare, le va fi dat de Tatăl Meu care este în ceruri "Matei 18:19
  Stiu ca nu au fost doar doi care s-au rugat  pentru mine,sunt convinsa ca  rugaciune cu rugaciune a ajuns la Tronul Divin si Mana Lui ocrotitoare s-a atins de mine.De-aceea azi pot spune ,"Slava Domnului pentru acest lucru minunat".Adevarul este ca doar atunci  cand suntem pe pat..putem aprecia cat de valoroasa este sanatatea.
Astazi  ma gandeam ce as putea scrie acum spre sfarsit de an?
  Mi-am amintit de acest verset:
"Si lumea si pofta ei trece:dar cine face voia lui Dumnezeu,ramane in veac "
1Ioan 2:17

  Ca la fiecare sfarsit de an ,fiecare tanar cauta sa isi petreaca ultima zi din an cat mai.....
 "in libertate"....daca pot spune asa.Fiecare cauta distractie,muzica,bautura,dans,si multe alte lucruri care te face poate sa te simti intr-adevar "RUPT DE REALITATE"
 Numai ca...imi aminteam ca in fiecare an...cam la acest gen de evenimente s-au intamplat cele mai mari catastrofe. Undeva in Argentina in  anul,2004,intr-un mare "club night",tot la un astfel de eveniment de sfarsit de an,la un concert rock,unde erau adunati mii de oameni s-a intamplat o tragedie.Cineva a aprins niste artificii si a aruncat peste multime.Fumul si focul care a izbucnit ,a ingrozit multimea si speriati sau imbulzit in disperare
spre  iesire. Urmarile au fost dezastruoase:170de morti si peste 400 de persoane,au ajuns la spital fie din cauza arsurilor...fie in stare de panica.
   Iata rezultatul unei nopti in care au vrut sa se simta .....SUPER-LIBERI si SUPER-BINE....asta daca imi este permis sa folosesc acesti termeni tot mai des intalniti printre tineri din ziua de azi. 
 ESTE DOAR UN MIC FRAGMENT DIN TOT CEEA CE POATE OFERI LUMEA !!!!
  Si cu siguranta exemple cunoasteti si dumneavoastra multe.
Lumea nu poate oferi ceea ce ne ofera Dumnezeu !!!
  Sunt multi care spun....."acum ori niciodata"....
  TRIST.....ca multi tineri aleg intr-o astfel de noapte sa  isi piarda VESNICIA si sa dea cu piciorul la toate invataturile primite ,la tot ceea ce au invatat un an de zile,la tot ceea ce poate s-au straduit sa tina cu sfintenie...... dau totul pentru o noapte !!!
  Dragi tineri crestini....nu uitati...!!!
 Si aceasta noapte de 31 decembrie 2011 va fi ca oricare alta noapte.De ce...? Pentru ca "Si lumea si pofta ei trece".
  Incercati sa nu uitati nici o clipa invataturile primite  si nu incercati sa va departati de Dumnezeu
fie chiar si pentru o noapte !!!

27 decembrie 2011

O seara binecuvantata !

   Astazi dupa trei zile de cand stau la pat bolnava...parca incet,incet incep sa imi revin.Este primul Craciun pe care am hotarat sa il fac in oras...acasa..dar se pare ca nu imi prieste,pentru ca l-am petrecut in pat bolnava.
  De ce asa....o stie EL ???
  As fi vrut macar sa pot scrie cateva randuri dar, din pacate nu am putut.Poate si acest repaus a avut un scop.De multe ori ne luam cu atata treaba si nu mai avem timp suficient sa ridicam privirea in sus,si daca o facem...o facem in treacat,.Aceste trei zile  m-au OBLIGAT sa imi tin privirea in sus.
  De fiecare data cand cugetam asupra imprejurarilor si refuzam sa ne bizuim cu credinta numai pe Dumnezeu,incepem de fapt sa ne indoim si aceasta urma de indoiala se transforma foarte repede in necredinta. De-aceea intotdeauna indiferent de moment si imprejurare trebuie sa  intelegem bine  dependenta noastra  de Dumnezeu.Trist este ca, atunci cand ne coplesesc problemele,credem mai mult in problemele noastre decat in promisiunile lui Dumnezeu.
  Astazi  dimineata cand am deschis laptopul (noroc cu tehnica asta)am gasit un mesaj de la un frate caruia ii multumesc mult pentru aceasta incurajare pe care mi-a trimis-o la momentul potrivit,dealtfel fiecare mesaj lasat  sunt o adevarata binecuvantare.Mesajul este postat si pe blog si este al unui frate nevazator care isi traieste viata la o intensitate maxima cu Dumnezeu si care ne arata ca si astazi Dumnezeu lucreaza cu semne si minuni daca  avem credinta.
  Dar sunt convinsa ca l-ati ascultat,iar daca nu a-ti facut-o va recomand sa o faceti.

   In continuare va doresc o seara binecuvantata si va multumesc ca in ciuda absentei mele pe blog,dumneavoastra a-ti continuat sa-l vizitati .


fr puiu /despre minuni si semne

vvi