Versetul zilei

24 iunie 2011




    "El te va acoperi cu penele Lui, şi te vei ascunde sub aripile Lui .
Căci scut şi pavăză este credincioşia Lui!"

Psalmii 91:4

   O dimineata minunata si un sfarsit de saptamana binecuvantat !

Pacea pe care o dă Domnul Isus îţi dă siguranţa !


   Pacea pe care o dă Domnul Isus îţi dă siguranţa că orice se întâmplă ştii că "bine e în Domnul". El ne spune: "Vă las pacea … Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte". Pacea pe care o dă Isus nu depinde de condiţii sau circumstanţe. Ea vine din cunoaşterea faptului că eşti copilul lui Dumnezeu şi că Tatăl tău controlează universul, că te iubeşte şi are în vedere cel mai bun interes al tău. De aceea, oamenii care au pierdut totul vor spune deseori că nu ar schimba ce au învăţat, chiar dacă aceasta ar însemna recuperarea tuturor pierderilor. Joni Erikson Tada a descoperit o pace supranaturală când un accident a aruncat-o într-un scaun cu rotile, iar Corrie Ted Boom şi-a găsit pacea într-un lagăr de concentrare nazist.

Misionara Elisabeth Elliot
 şi-a găsit-o în misiunea din tribul indian care l-a masacrat pe soţul ei. Ea a scris: "Doar în acceptare vine pacea … nu în resemnare!". Este o mare diferenţă! Autorul Creath Davis spune că: "Resemnarea este predarea în mâna sortii. Acceptarea este predarea în mâna lui Dumnezeu. Resemnarea stă liniştită într-un univers gol. Acceptarea se ridică în picioare pentru a-L întâlni pe Dumnezeul care umple universul cu scop şi des­tin. Resemnarea spune: "Nu pot". Acceptarea spune: "Dumnezeu poate". Resemnarea paralizează procesul vieţii.  Acceptarea eliberează procesul pentru a atinge cea mai înaltă creativitate! Resemnarea spune: "Pentru mine totul s-a terminat". Acceptarea spune: "Acum că am ajuns aici, ce urmează, Doamne?" Resemnarea spune: "Ce pierdere!" Acceptarea spune: "Ce nu mă doboară mă întăreşte!" Resemnarea spune: "Sunt singur".
 Acceptarea spune: "Îţi aparţin ţie, Doamne!"

            Sa aveti o zi minunata alaturi de Domnul Isus !

         Material primit pe email Cosmina Bordeanu

23 iunie 2011

     De ce sunt oamenii trişti: Sunt prizonieri în povestea lor personală. Toată lumea crede că obiectul vieţii acesteia este să urmeze un plan. Nimeni nu se întreabă dacă acest plan e al lui sau a fost creat de altcineva. Strâng experienţe, amintiri, lucruri, idei ale altora şi asta e mai mult decât pot duce.....dar îşi uită propriile vise....
   Mereu am scuze.....

  •  Dacă nu cunosc e pentru că nu m-au învățat. 
  • Dacă nu seamăn e pentru că sigur pământul nu e bun. 
  • Dacă nu adun, e pentru că vremea nu e bună.
  •  Dacă nu merg e pentru că am obosit. 
  • Dacă tac e pentru că n-ar pricepe cine m-ar auzi. 
  • Dacă mă poticnesc e pentru că m-au făcut să mă poticnesc.....

 Niciunde nu e din vina mea și nu pot să fac nimic dacă nu am totul în ordine in mintea mea. Iartă-mă, mi-e rușine de felul în care susțin că Te iubesc... dar vreau să învăț!
 Mulțumesc că-mi deschizi ochii să cunosc oameni ce Te iubesc sub ochii mei, ca să văd şi eu ce înseamnă dragostea. Fii binecuvântat Sfântul lui Israel, pentru că ești vrednic să fii urmat cu inima întreagă, oricât de  greu mi-ar fi, cu atât mai mult să te iubesc Isus!
                         O noapte binecuvantata !!!!!

Cedrii Libanului


    Astăzi, norocoşii care au prilejul să călătorească prin Liban pot admira de aproape celebrele păduri seculare de cedri, al căror renume a străbătut istoria. La umbra lor au poposit personaje din Vechiul şi Noul Testament, precum şi numeroşi oameni care au marcat Antichitatea. În mod miraculos, o parte din aceste păduri au reuşit să supravieţuiască furiei fierăstraielor, securilor şi, mai nou, drujbelor. Cu atât mai mult cu cât cedrii cresc într-o ţară aridă, aşezată într-o regiune deşertică, unde lemnul este o resursă rară şi foarte preţuită.Frumosul copac creşte până la înălţimi de circa 40 de metri, iar diametrul exemplarelor bătrâne atinge şi chiar poate depăşi 2,5 metri. Coroana are o formă pronunţat conică atunci când copacul este tânăr, devenind tabulară (cu un aspect mai turtit) odată cu înaintarea în vârstă a arborelui. Scoarţa este de un cenuşiu-închis si secretă o răşină cu miros sublim, care transformă plimbarea printr-o asemenea pădure într-o experienţă minunata.


CEDRI CEI  MICI

" I se va da slava Libanului" (Isaia 35:2)"



Solomon a folosit cedri din Liban la construirea Templului. Când a fost gata, slava lui Dumnezeu a umplut Templul. Să privim la patru tipuri de cedri pe care Dumnezeu încă îi foloseşte pentru a-Şi zidi Biserica.
Cedri cei mici. Ei au fost folosiţi pentru a face stâlpii gardului de la ţarcul oilor. Un ghid spune că a văzut un camion încărcat cu cedri mici care erau transportaţi pe un drum plin de gropi, cotituri şi curbe. Deşi nu erau legaţi, nici unul nu a căzut. Ce imagine a consistenţei şi a rămânerii împreună! Aceşti oameni au ce le trebuie pentru a supravieţui gropilor, cotiturilor şi întorsăturilor pe care le ia viaţa. Se spune că oamenii nu-şi pot hotărî viitorul, dar îşi hotărăsc obiceiurile şi acestea le hotărăsc viitorul. Iar cedrii cei mici au obiceiuri precum:
a) Rugăciunea. Ei vorbesc cu Dumnezeu – iar apoi stau să asculte: "în fiecare dimineaţă, El îmi trezeşte urechea, să ascult cum ascultă nişte ucenici" (Isaia 50:4);
b) Citirea Bibliei. "Ezra îşi pusese inima să adâncească şi să împlinească Legea Domnului" (Ezra 7:10). Te apropii tu de Cuvântul lui Dumnezeu cu inima pregătită şi cu dorinţa de a-l împlini?
c) Mărturisirea. "Voi sunteţi martorii Mei" (Isaia 43:10). Credibilitatea unui martor la tribunal determină care parte va câştiga. Cât de credibilă este mărturia ta?
d) Zeciuiala. "Cinsteşte pe Domnul cu averile tale, şi cu cele dintâi roade din tot venitul tău: căci atunci grânarele îţi vor fi pline de belşug, şi teascurile tale vor geme de must" (Proverbe 3:9-10). Poate spui: "Dar după ce-mi plătesc facturile nu-mi mai rămâne mare lucru". Dumnezeu doreşte să fie pe primul loc în finanţele tale, nu pe ultimul. Când îl pui pe El pe primul loc, binecuvântările Lui se vor revărsa în toate domeniile vieţii tale.


CEDRI PENTRU FOC

"I se va da slava Libanului" (Isaia 35:2) -



Un alt tip de cedri pe care i-a folosit Solomon pentru construirea Templului au fost cedri pentru foc. Se spune că păstorii îi foloseau pentru a face focul noaptea deoarece lemnul de cedru conţine petrol, se aprinde uşor şi arde mult. Ce imagine!
Dumnezeu a adunat 120 de cedri pentru foc în camera de sus şi "Deodată a venit din cer un sunet ca vâjâitul unui vânt puternic, şi a umplut toată casa unde şedeau ei. Nişte limbi ca de foc au fost văzute împărţindu-se printre ei, şi s-au aşezat câte una pe fiecare din ei. Şi toţi s-au umplut de Duh Sfânt, şi au început să vorbească în alte limbi, după cum le da Duhul să vorbească" (Faptele Apostolilor 2:2-4). În acea zi 3.000 de suflete au fost câştigate pentru Hristos! Biserica s-a născut din foc şi a fost susţinută de foc; iar noi nu trebuie să lăsăm focul să se stingă! Chiar şi în vremea cortului din Vechiul Testament, Dumnezeu a poruncit poporului să ia focul care ardea pe altar şi să-l ducă cu ei oriunde mergeau. Ai prins ideea? Un grup despre care se zice astăzi că trece prin-tr-o "trezire" sau "înnoire" pare să nu fie altceva decât "valurile" care vin şi pleacă. Niciodată nu sun­tem mai vulnerabili ca atunci când ne este foame din punct de vedere spiritual, căci în acel moment ne aflăm pe pragul dintre două lumi spirituale. Modalitatea de a discerne adevărata trezire este să ne punem patru întrebări:
1) Este după Scriptură? (Isaia 8:20);
2) Este preamărită persoana lui Hristos? (loan 3:30)
3) Demonstrează dragostea lui Dumnezeu (Faptele Apostolilor 2:44-45);
4) Câştigă suflete şi le transformă în ucenici? "Prin aceasta Tatăl Meu va fi proslăvit; şi voi veţi fi ast­fel ucenicii Mei" (loan 15:8).

CEDRI CÂNTĂREŢI

"I se va da slava Libanului" (Isaia 35:2) -



Imaginează-ti că bate vântul printre cedri Libanului, iar ca răspuns, unii dintre ei "cântă". Cu cât este mai mare furtuna, cu atât este mai dulce cântecul lor. Aceştia se numesc cedri cântăreţi. Dumnezeu îi foloseşte pentru a zidi biserici puternice. În Faptele Apostolilor, doi cedri cântăreţi erau închişi într-o închisoare din Filipi, mâinile şi picioarele lor erau prinse în butuci, spatele le era biciuit şi dispreţul societăţii aruncat asupra lor. Cum au reacţionat ei? "Pe la miezul nopţii, Pavel şi Sila se rugau, şi cântau cântări de laudă lui Dumnezeu; iar cei închişi îi ascultau. Deodată, s-a făcut un mare cutremur de pământ, aşa că s-au clătinat temeliile temniţei. îndată, sau deschis toate uşile, şi s-au dezlegat legăturile fiecăruia" (Fapte 16:25-26). Un predicator bătrân spunea: "Dumnezeu a fost atât de captivat de laudele lor încât a început să bată ritmul cu piciorul, iar când Dumnezeu bate din picior, se face cutremur".
Lauda rupe lanţuri şi deschide uşi; este strategia victoriei. Satan va încerca să te oprească din lauda la adresa lui Dumnezeu deoarece el cunoaşte:
a) Importanţa laudei. "Mare este Domnul şi lău­dat de toţi" (Psalmul 48:1);
b) Efectul vindecător al laudei. Răspunsul lui Dumnezeu pentru "cei întris­taţi" este "haina de laudă" (Isaia 61:3). Dar ca orice altă haină, trebuie s-o îmbraci;
c) Puterea laudei în vreme de criză. Când Israelul a fost depăşit numeric de vrăjmaş, Dumnezeu le-a spus să aducă un cor în faţa armatei şi să mârşăluiască în luptă. Şi a funcţionat! "In clipa când au început cântările şi laudele, Domnul a pus o pândă împotriva fiilor lui Amon…" (2 Cronici 20:22). Nu aştepta să cânţi doar atunci când bătălia s-a terminat; du-te la luptă cu lauda pentru Dumnezeu pe buzele tale şi ui-tă-te cum va răsturna El situaţia.



 CEDRI CEI FALNICI

 
"I se va da slava Libanului"


Deasupra celorlalţi cedri de pe munţii Libanului se înalţă cedrul cel falnic. Totuşi, tăria lui nu stă în înălţimea lui, ci în cât de adânci sunt înfipte rădăcinile. Se spune că cedrul cel falnic se poate aple­ca aproape până la pământ fără să se rupă şi revine la poziţia dreaptă, mai puternic. Astăzi Dumnezeu foloseşte cedri falnici pentru a zidi biserici remarcabile.
Naşterea din nou reprezintă numai 5% din proces; restul de 95% este creşterea în maturitate spi­rituală, "în adevăr, voi care de mult trebuia să fiţi învăţători, aveţi iarăşi trebuinţă de cineva să vă înveţe cele dintâi adevăruri ale cuvintelor lui Dumnezeu, şi aţi ajuns să aveţi nevoie de lapte, nu de hrană tare. Şi oricine nu se hrăneşte decât cu lapte, nu este obişnuit cu cuvântul despre neprihănire, căci este un prunc. Dar hrana tare este pentru oamenii mari, pentru aceia a căror judecată s-a deprins, prin întrebuinţare, să deosebească binele şi răul. De aceea, să lăsăm adevărurile începă­toare ale lui Hristos, şi să mergem spre cele desăvârşite" (Evrei 5:12-6:1). Să remarcăm cuvintele "pentru aceia a căror judecată s-a deprins, prin întrebuinţare, să deosebească binele şi răul".
Nu poţi fi ca bătrânul fermier care mărturisea de fiecare dată la întâlnirea de rugăciune, de joi seara: "Nu fac prea mari progrese, dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt statornic". Într-o primăvară, când i s-a împotmolit tractorul în mlaştină, când roţile se învârteau, dar nu înaintau, s-a întâmplat că pas­torul trecea pe acolo. Lăsându-şi geamul jos, pastorul a zâmbit şi a spus: "Priveşte lucrurile în felul următor, frate, nu avansezi prea mult, dar slavă Domnului că eşti statornic". Gata cu scuzele pentru imaturitate! Trebuie să te lupţi să devii matur şi să creşti pe deplin în Domnul, să devii din ce în ce mai mult asemenea lui Hristos (vezi Efeseni 4:13)
                                                                                                                         

                         
Material primit pe email- Cosmina Bordeanu

22 iunie 2011

Cand iti lipseste un (singur)lucru…


   Astazi citisem un editorial foarte interesant dar in acelasi timp foarte adevarat.Este atat de dureros sa citim aceste articole in care si noi poate ne regasim de atatea ori....
   Stateam zilele acestea si ma gandeam la cat de trist poate fi Dumnezeu pe noi.Cata durere este in sufletul LUI....adica ..."Eu imi dau viata pentru tine....iar tu ca recunostinta ...faci ceea ce faci...traiesti asa cum traiesti".Durerea este cu atat mai mare cand vede comportamentul nostru,al celor care il cunoastem pe El....noi cei care am gustat si am experimentat bunatatea Lui.
   Mai jos o sa postez acest editorial pe care l-am preluat de pe http://crestintotal.ro/2011/06/20/cand-iti-lipseste-un-singur-lucru%E2%80%A6/.

de Emanuel Iacob postat
Terminase Isus de predicat in acea zi, in acel loc, si tocmai cand era gata sa plece, vine un tanar, I se inchina, si il intreaba de felul in care poti avea viata vesnica. Ii enumera Isus poruncile iar el confirma ca le-a pazit cu grija. Culmea, Isus nu il contrazice ci il iubeste spunandu-i: “Îţi lipseşte un lucru…”
Urmeaza un paradox…. Tanarul pleaca, si desi Isus il iubeste nu striga dupa el cum ne-am fi asteptat noi: “Hei, tinere, nu-I chiar asa cu pocainta. Vino aici cu ucenicii, umblam impreuna, predicam,  evanghelizam, mai auzi si tu cateva chemari, mai vezi ceva minuni, si in 3-4 ani o sa rezolvi tu si lucrul asta.”. E greu de inteles cum de nu s-a intors Isus catre ucenici sa le spuna: “Dragii mei, eu am fost cam dur cu el…daca mai vin la voi tineri din astia sa le spuneti totusi ca se poate si mai usor cu lucrurile sfinte….”.
Traim vremuri cand sunt pline adunarile de pocaiti la care le lipsesc multe lucruri. Spunea un pastor: “Daca le spun de probleme si pacatele in care traiesc pleaca toti si raman singur”. Si daca nu le spui? Da, iadul va fi plin de pocaiti carora le-a lipsit un singur lucru! Si culmea, cu toate ca Isus i-a iubit!
Citeam cu lacrimi ieri intr-o adunare textul in care Dumnezeu ii spune lui Moise: “Destul! Nu-mi mai vorbi de lucrul acesta!” Sunt infiorat in Duhul meu sa vad ca un om caruia Domnul ii vorbea gura catre gura, care era cel mai bland om pe pamant, care traise zeci de ani cu gandul la Canaan, ramane doar cu o poza a tarii promise, vazute de departe, de pe muntele Pisga. Daca I se intampla asta Mariei sau lui Aaron, mai intelegeam…. Dar lui Moise??? Pentru un singur lucru? Doar pentru ca a lovit stanca si nu i-a vorbit?“Doamne dar chiar asa dur esti?”
Lipsesc atatea lucruri in familii… Familiile crestine plang la filme (“crestine”) impreuna dar nu plang la rugaciune impreuna. Barfesc duminica la amiaza, la masa, pe slujitori, dar nu se roaga pentru ei, desi trimit bilete la amvon la aceiasi slujitori, cand copilul lor e in spital. Ies fetele pocaitilor din casa in blugi stramti la scoala, si in rochii mulate pe corp la biserica, si se mira pastorul de ce nu e har in biserica. Stau baietii pe site-uri murdare in camera lor singuri si se intreaba adunarea de ce grupul de Lauda si Inchinare nu canta cu foc. In cele mai multe familii, jocurile pe calculator ocupa un loc de cinste, iar “Biblia povestita copiilor” e aruncata undeva dupa un dulap. La marturisire, se aduna atatea lucruri lipsa si se intreaba pastorii: “De ce??? Ca doar le-am predicat zeci de ani”. Nu se mai pocaiesc vecinii nostri la evanghelizari, la predici pe puncte, fanfare, cor etc desi Ninivenii s-au pocait la o singura propozitie (nu pentru ca nu sunt predici bune ci pentru ca pocaitii din adunare nu mai traiesc pocainta!).
Haideti sa ne punem intrebarea: ce lucru imi mai lipseste? Mai bine sa ne-o punem noi acuma decat sa ne spuna Domnul la judecata: “Niciodata nu v-am cunoscut”. “Doamne, dar am cantat in fanfara 10 ani, in cor 12 si chiar am fost la biserica in fiecare duminica dimineata si seara”“Degeaba, ti-a lipsit un singur lucru. Stiai despre ce e vorba, stiai ca eu cer o pocainta intreaga dar ai sperat mereu ca ‘merge si-asa’.”
Cand iti lipseste un singur lucru… nu intri in Rai.
scris de Cristian Boariu

Credibilitatea !!!!

   Intr-un oras venise un circ, care a stat in localitate pentru ceva timp. Numai ca... intr-o zi, in grajdul in care erau pastrati caii, cineva a umblat cu chibritele si a fost destul ,ca o mica aschie aprinsa sa ajunga la paiele uscate pentru ca acestea sa ia foc. 
Vanzand acestea, directorul circului se uita in jur si il vazu doar pe clownul care ii distra pe oameni in timpul spectacolelor. Atunci, ii spuse in graba: "Mergi si anunta pe oameni ca arde circul!!! Repede!" 
Auzind acestea, fiind constient ca aceasta inseamna ca va ramane fara loc de munca, cel putin pentru un timp, clownul se indrepta spre cei mai apropiati oameni. Se intampla ca acestia sa fie chiar langa o fantana, pentru a scoate apa. Atunci, el le zise: 
- Ooooaameni buni, oameni buni, aaaardeeee circul!!! Sariti, arde ccciiiirrrrcuuuul!! 
- Uitati-va la clownul acesta. Chiar vrea sa il credem, a spus unul dintre ei, si au inceput sa rada. Du-te acum inapoi, ne-ai facut sa radem, ai reusit, esti un clown bun, du-te acum. 
- Oamenilor!!! Nu e nici o gluma acum. Vorbesc serios!! Sariti! Aici aveti si apa, si galeti, trebuie doar sa veniti! Nu mai stati! 
- Da, da, da. Am inteles. Acum mergi. Asta sigur e o reclama pentru ca sa mergem deseara la circ. Du-te, o sa venim deseara. 
- Dar nu intelegeti! - si isi rupse nasul sau rosu de pe fata. Veniti chiar acum. Arde circul! 
- Hai.... Poti sa pleci, ti-am zis ca vom veni la reprezentatie. Vom fi acolo, nu vom lipsi!!! 
- NUUUUU! Haideti ca arde circul!!! Acum! zise clownul rupandu-si hainele sale colorate. Priviti, sunt un om ca si voi! Credeti-ma! Arde! 
Dupa ce in zadar s-a chinuit clownul sa-i convinga pe oameni ca arde circul, acesta in cele din urma s-a facut scrum. De ce? Pentru ca clownul nu a fost crezut. 



 Este lesne de inteles de ce nu a fost crezut ???? 
....totul pleaca de la credibilitate !!!!
Cam asa este si in viata noastra de zi cu zi. Si noi ...ca si bietul clown nu mai avem credibilitate,chiar daca ceea ce spunem sunt lucruri bune si de folos.
Oamenilor le  ramane in memorie trecutul....tot ceea ce au vazut la tine  si la mine .De-atatea ori viata noastra este traita dupa bunul plac.Oameni ... care ai crezut ca sunt plini de "duh"... si i-ai  auzit vorbind   cuvinte minunate in fata  ta  si a multor oameni.... aceeasi oameni isi traiesc viata in cursul saptamanii de parca nu ar exista Dumnezeu.Ei isi fac propriile reguli si porunci.Spun atatea cuvinte fara de folos,mint,fura,inseala,urasc ...si chiar au in viata lor toate  roadele firii pamantesti....si atunci.... vor sa aibe credibilitate?
  Sunt multi care vin si dau invataturi din Sfanta Scriptura:
"Nu va strangeti comori aici pe pamant"....(NOI)....caci EI strang cu ambele maini....
"Sa NU minti".....(NOI).....caci  EI au acest drept....este un mod de viata frecvent...
" Sa nu furi".....valabil doar pentru NOI....EI...????....cat de mult se poate.....
"Fratilor....sa nu va urati,traiti in dragoste unii cu altii"..... NOI.....caci EI...."te-ar bea intr-o lingura de apa"... si te urasc  cu o ura de moarte....
....si cate si mai cate.....si stiti cu toti acest lucru....pentru ca sunt convinsa ca intalniti si dumneavoastra acesti oameni.


Si atunci ma intreb ....poti sa mai crezi asemenea oameni care zic una si fac alta.....EU NU !


   Dar,dau Slava Domnului ca ne-a lasat cel mai bun dreptar al nostru "BIBLIA"In EA gasesc un mod de viata pe care trebuie sa-l urmez.
 Domnul Isus a trait viata asa cum ne-a si lasat scris in  Scriptura
EL trebuie sa fie modelul nostru pentru viata si Cuvantul LUI merita toata credibilitatea.
       O zi minunata.....si nu uitati...nu va uitati la oameni !!!! 



21 iunie 2011

Fiti binecuvantati !



 "Era odata un om care, vazand cat de rea este lumea in ziua de azi si toti sunt intr-o goana nebuna dupa bani, s-a hotarat sa schimbe lumea. Zis si facut.
 A trecut o vreme si omul nostru vazu ca nu se intampla nimic si ca este foarte greu sa schimbi lumea, s-a hotarat sa schimbe tara sa. Un plan maret si acesta. 
De asemenea trecu ceva timp si observa ca este foarte greu sa schimbi si tara ta. Insa el nu se da batut si s-a hotarat sa schimbe orasul sau. 
Un plan care nu este la fel de mare ca primele doua si care are posibilitate de reusita.
 Trecu ceva vreme si de aceasta data, si vazu ca este foarte greu sa schimbi si orasul tau. 
Dar foarte hotarat, omul nostru si-a propus sa schimbe familia sa. Un plan care nu putea sa dea gres, doar erau persoanele apropiate lui, persoanele pe care le iubea. 
Dupa un timp a vazut ca nici acest lucru nu era posibil. 
Deja batran si pe patul de moarte si-a dat seama ca daca vrei sa schimbi familia ta, orasul tau, tara ta sau chiar lumea, trebuie sa incepi prin a te schimba pe tine"

INCEPE ZIUA ASTAZI CU ACEST GAND MINUNAT !!!
Iti doresc o zi minunata si binecuvantata de Domnul Isus !!!

Cristiana - God's Gift: In sfarsit plecam!

   Pentru ca  in urma cu ceva timp incercam sa aduc la cunostinta dumneavoastra, povestea trista a micutei Cristiana...astazi avem si o veste buna:Cristiana pleaca  la tratament !!!
"Dupa doua saptamani in care starea de sanatate a Cristianei a fost foarte critica, deoarece a facut o hemoragie interna, Cristiana se simte..."continuarea  aici:Cristiana - God's Gift: In sfarsit plecam!:

20 iunie 2011

Revelatie !



Dumnezeu ţi-a dat mâinile,ca să-ţi curgă în ele balsam pentru ca, ai atâtea neputinţe pe langa tine,pentru căldură,pentru iubit şi pentru bine.
Dumnezeu ţi-a dat urechile,ca să culegi în ele freamătul stelelor, pentru ca în spatele ochilor tăi să poată fi zărită o geană de lumină spre fiecare inimă străină.Ţi s-au dat cele două buze,să-ţi străjuiască ieşirea spre lume,să măsoare fiecare şoptit,să tacă orice gând nefrumos,să reverse peste prag orice fărâmă de iubit.
Ţi s-a dat ca să dai,ţi s-a luat ca să n-ai !!!!
Dumnezeu a cântărit totul chibzuit!
Într-o zi te vei trezi că tot ce-ai dat te-a-mbogăţit.