Versetul zilei

12 decembrie 2011

Nu te ingrijora !

 Nu te-ngrijora atunci cînd valurile sunt tot mai mari şi barca credinţei tale se clatină tot mai mult, ci aminteşte-ţi că El este ocrotirea ta care te scoate din necaz şi te înconjoară cu cîntări de izbăvire….
  Nu te-ngrijora atunci cînd nu mai ştii unde să păşeşti, ci adu-ţi aminte de Dumnezeul tău care ţi-a promis că te va-nvăţa şi-ţi va arăta calea pe care trebuie s-o urmezi, te va sfătui şi va avea privirea îndreptată asupra ta….
  Nu te-ngrijora cînd nedreptate este-n jurul tău, ci ai incredere în Bunătatea Lui, fii cu inima veselă din pricina mîntuirii Sale, cîntă Domnului că ţi-a făcut bine, El îţi va face dreptate….
  Nu te-ngrijora de ziua de mîine, căci El este un ajutor ce nu lipseşte niciodată în nevoi, El aude glasul oilor Sale, le strigă pe nume şi le ţine la adăpost…
  Nu te-ngrijora cînd totul pare a fi în ceaţă şi nu mai poţi vedea, căci copiii Lui nu umblă prin vedere ci umblă prin CREDINTA.
  Cînd cerul pare să tacă, şi răspunsurile rugăciunilor tale încetează să apară, nu-ţi pierde nădejdea, ORICE LUCRU EL ÎL FACE FRUMOS LA VREMEA LUIorice răspuns vine la vremea lui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu