Versetul zilei

24 noiembrie 2011

Tu iei in serios...?????

   Dupa fiecare cutremur de pamant sau orice alta calamitate, sunt multe vicime omenesti.La  11 martie 2011 cand a avut loc in regiunea Tohoku ,de pe coasta de vest a Japoniei,numarul victimelor s-a ridicat la aproximativ 15.822 de morti si 3.926 de raniti.Dar cu siguranta au fost cutremure mult mai mari si cu mai multe victime.In 2004 in urma cutremurului,bilantul a fost de 300.000 de mii de morti.Un politician declara atunci,ca daca cutremurul ar fi fost anuntat  cu siguranta multi puteau fi salvati.Oare.......?????
    Ma gandeam la batranul Noe.El a  anuntat venirea potopului si totusi  nimeni nu l-a ascultat....si el a anuntat cu mult timp inainte....nu cu cateva ore inainte.Ce ne facem sa credem ca oameni ar asculta....?
    Daca acuma s-ar anunta ca vine o mare calamitate...oare cati ar lua aminte...????
NIMENI !!!! ....Pentru ca omul e neascultator din fire.
Biblia ne avertizeaza de mii de ani ca vine DOMNUL.....si ia cineva aminte...?????
Cartea profetica a Apocalipsei spune clar despre aceasta zi.Daca citim cu atentie vom vedea ca intreaga omenire...(nu o zona)va fi in fata unei adevarate catastrofe la nivel mondial.Cu toate astea nu luam in seama avertizarea aceasta.Se spune despre razboaie,cutremure de pamant,foamete,inundatii,si multe alte calamitati pe care le vedem cu ochii nostri ca se intampla zilnic si nu le putem contesta,si totusi.....???
Poate  spunem in sinea noastra,"dar eu cred in toate aceste profetii"....da in regula....toti credem...dar cati credem si in JUDECATA VIITOARE?
   „Dumnezeu va judeca şi pe cel bun şi pe cel rău; căci El a sorocit o vreme pentru orice lucru şi pentru orice faptă.”Eclesiastul 3:17
   " Eu, Domnul, am vorbit! Lucrul acesta se va întâmpla, şi Eu îl voi împlini! Nu Mă voi lăsa, nu voi avea milă, nici nu Mă voi căi. Vei fi judecată după puterea ta şi după faptele tale, zice Domnul Dumnezeu.” Ezechiel 24:16


  "Astazi daca auziti glasul LUI,nu va impietriti inimile!"  Evrei 4:7     
                  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu