Versetul zilei

3 noiembrie 2011

Spini sau margaritare ?

 " Apoi a zis tuturor: „Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea în fiecare zi şi să Mă urmeze " Luca 9:23

   Toti am vrea sa primim cununa de margaritare din Mana Domnului,dar nimeni nu doreste sa isi ia crucea in spate.
  Citeam  o meditatie astazi tare frumoasa ,si ma gandeam cat adevar este in ea.....
   In urma unei evanghelizari,o femeie s-a intors la Domnul si viata sa a incredintat-o in Mana Lui.Dar cum bine stim,abia atunci incep luptele spirituale.Asa a patit si ea...
  Cum fiecare avem in noi doua duhuri(acuma depinde de care DUH ne lasam calauziti),la fel si ea se lupta cu tot felul de ganduri in urma acestei decizii.
Stim cu toti ca nu este usor sa mergi pe Calea ingusta....atatea renuntari,atatea lucruri pe care inima le doreste si tu sa le refuzi....si multe altele.Asa s-a gandit si aceasta femeie.....la cate lucruri trebuie sa renunte.
   Femeia s-a  pus  sa doarma si avusese un vis.Un inger i s-a aratat in vis si avea o cununa de spini in mana.Venea inspre femeie si vroia sa ii puna pe cap aceasta coroana.Femeia speriata ,a refuzat.Ingerul continua sa vorbeasca femeii si insista sa ii dea voie sa o puna pe capul ei.Femeia refuzase categoric.
Uitandu-se la  coroana,a observat cum spini s-au transformat in margaritare mici si sclipitoare,si toata cununa aceea devenise din aur.
  Wow.....ce frumoasa....!!!
Zambitoare , femeie se apropiase de inger si i-a spus:
-Da ,vreau aceasta coroana,pune-o pe capul meu!
-Prea tarziu,spuse ingerul.Mai intai  trebuie sa o iei pe cea de spini,apoi  ea se va preface in cununa de aur !!!

    Si noi  vrem cununa de aur,asa-i....?
Pentru a putea sa o obtinem.....prima data trebuie sa o purtam pe cea de spini.Nu este usor sa accepti...si mai ales de buna voie,pentru ca EL nu forteaza pe nimeni...nu este usor  deloc.

   Daca vrem sa ajungem sa purtam cununa,TREBUIE sa acceptam si spinii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu